• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνες

Αποτελέσματα για

Σωληνες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  2. EUROFLEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUROFLEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1934 κατασκευάζουμε εύκαμπτους σωλήνες και τεχνικά μέρη εύκαμπτων σωλήνων σε όλες τις ποιότητες ελαστομερών υλικών, με εσωτερική διάμετρο από 13 έως 2.000 mm και μήκη έως και 40 m για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με την κατασκευή σπιράλ εύκαμπτων σωλήνων mandrel και τεχνικών μερών εύκαμπτων σωλήνων σε μηχανικά καλούπια και πρέσες προκύπτουν τα εξής 1.Πλεονεκτήματα: Μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης ως προς την ποιότητα, το πάχος των τοιχωμάτων, τις βαθμίδες πίεσης και κενού και άλλα χαρακτηριστικά προϊόντος, εκδόσεις ειδικά κατασκευασμένες για συγκεκριμένους πελάτες, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές των προϊόντων και τα εξής 2. Δυνατά σημεία: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων λόγω της ενασχόλησής μας με μεμονωμένες ή σε σειρά κατασκευές, ειδικές εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας, ταχύτητα και ευελιξία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανταπόκριση στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τήρηση εθνικών και διεθνών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης.

  4. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  5. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  2. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως τεχνολογικά κορυφαίος προμηθευτής είμαστε εδώ και πολλά χρόνια ο προτιμώμενος συνεργάτης του διεθνούς οικοδομικού κλάδου. Οι κατά μήκος συγκολλητοί κοίλοι σωλήνες μας για την τεχνική προεντεταμένου σκυροδέματος και οι ορθογώνιοι σωλήνες με εσοχές για τη βιομηχανία έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων είναι δύο μόνο αποδείξεις της εξαιρετικής εξειδίκευσης της παραγωγής μας. Έτσι προκύπτει συνεχώς για εμάς η απαίτηση να προωθούμε νέες καινοτομίες και μετεξελίξεις. Κατά μήκος συγκολλητοί σωλήνες λεπτού τοιχώματος ως προϊόν με το μέτρο ή σωληνωτοί κύλινδροι για χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας αντανακλούν την κορυφαία τεχνολογική θέση μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής. Σωλήνες και στοιχεία απόλυτης εφαρμογής για την «ορθολογική κατασκευή» παράγουμε στη αυτονόητη για εμάς άριστη ποιότητα προϊόντος. Επιπλέον διακρινόμαστε για την προσανατολισμένη στον πελάτη, εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και την ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική εξυπηρέτηση. Έτσι παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.

  3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  4. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικοι συμπλεκτες, Υδραυλικοί βιδωτοί σύνδεσμοι, υδραυλικά φίλτρα, δακτύλιοι σύσφιξης σωλήνων, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  5. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  1. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  2. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  1. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  3. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  4. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  5. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  6. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  7. BÜRKLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

  8. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  1. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.

  2. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  3. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  4. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  5. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  6. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  7. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  8. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Stetten, Γερμανία.

  9. VITRAMO GMBH INFRAROTHEIZUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VITRAMO GMBH INFRAROTHEIZUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες υπέρυθρων. Έχει έδρα σε Tauberbischofsheim, Γερμανία.

  10. ALBERT EGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBERT EGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες από χαρτόνι. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωληνες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

351 Επιχειρήσεις