• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα

Αποτελέσματα για

Σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  2. NEUMO ARMATURENFABRIK-APPARATEBAU-METALLGIESSEREI GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUMO ARMATURENFABRIK-APPARATEBAU-METALLGIESSEREI GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη φαρμακοβιομηχανια, και σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  3. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  4. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  5. TIBO TIEFBOHRTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIBO TIEFBOHRTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALTHAMMER GMBH U. CO. KG EDELSTAHLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTHAMMER GMBH U. CO. KG EDELSTAHLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  3. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  4. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση

  5. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

    Γερμανία

    Καινοτομική επεξεργασία επιφανειών ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα και σωλήνων. Κατασκευαστής στιλβωμένων, αμμοβολημένων, επιστρωμένων με PVD επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, ειδικές στιλβώσεις και επίστρωση για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

  1. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  2. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις