• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασίες μεταλλικές

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  2. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  3. BIHLMAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIHLMAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  4. ZUCKER EDELSTAHLSCHMIEDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUCKER EDELSTAHLSCHMIEDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποιηση λαμαρινας, μηχανες κοπης λεϊζερ, και υλικα συγκολλησης. Έχει έδρα σε Wolpertshausen, Γερμανία.

  5. MÜLLER & BAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER & BAUER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TROXLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TROXLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασίες μεταλλικές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  2. WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER BEHÄLTER SYSTEME GMBH TANKANLAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Συσκευασίες μεταλλικές, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. SPEZIALAUFBAUTEN REICHERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEZIALAUFBAUTEN REICHERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Αμαξώματα, κατασκευή, Συσκευασίες μεταλλικές, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Αμαξώματα, κατασκευή. Έχει έδρα σε Obersontheim, Γερμανία.

  4. BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÖHM TANKSCHUTZ - NL DER ENERGIETECHNIK SW GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. SIEGLE STAHLSCHORNSTEIN- U. BEHÄLTERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEGLE STAHLSCHORNSTEIN- U. BEHÄLTERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Λεβητοποιΐα, και Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  1. ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIMMERMANN TANKSCHUTZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. STROBACH CONTAINER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STROBACH CONTAINER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

  1. DESJARDIN S.A.S.

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESJARDIN S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Συσκευασίες μεταλλικές, Δοχεία λευκοσιδήρου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Τσάι, Συσκευασίες μεταλλικές, Δοχεία λευκοσιδήρου, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  2. IKH MERZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία IKH MERZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  3. BIRK RUNDKARTONAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIRK RUNDKARTONAGEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Χαρτόνι - κατασκευή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Meßkirch, Γερμανία.

  4. SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SKT MATZION STAHL- UND KUNSTSTOFFBAU TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  5. PREMEX REACTOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PREMEX REACTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  6. NORDSÜD WERTSTOFF- UND ABFALLTECHNIK KARL-HEINZ BURGER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORDSÜD WERTSTOFF- UND ABFALLTECHNIK KARL-HEINZ BURGER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Σκουπιδοτενεκέδες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Συσκευασίες μεταλλικές, Σκουπιδοτενεκέδες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  7. AULMICH & REISER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AULMICH & REISER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Συσκευασίες μεταλλικές, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  8. GATEC GALVANOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GATEC GALVANOTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Epfenbach, Γερμανία.

  1. APPARATEBAU VIESEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APPARATEBAU VIESEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Λεβητοποιΐα, Συσκευασίες μεταλλικές, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  2. W.T.S. LUDWIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία W.T.S. LUDWIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Συσκευασίες μεταλλικές, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Συσκευασίες μεταλλικές, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  3. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου, και Δίσκοι και πιάτα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Hambrücken, Γερμανία.

  4. HELVOET PHARMA DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELVOET PHARMA DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Πώματα πλαστικά, Συσκευασίες μεταλλικές, και Πώματα πλαστικά. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  5. EMEX MARKETING + CONSULTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMEX MARKETING + CONSULTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, και Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  6. SOUTHCO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOUTHCO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  7. DR. EUGEN MOHR KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. EUGEN MOHR KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Hüfingen, Γερμανία.

  8. HEN AG, GERÄTE- UND FAHRZEUGTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEN AG, GERÄTE- UND FAHRZEUGTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  9. PICCOLO K & L BEHÄLTERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PICCOLO K & L BEHÄLTERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  10. K + B APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K + B APPARATEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες μεταλλικές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

35 Επιχειρήσεις

Kατηγορια