• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευασίες επί παραγγελία

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες επί παραγγελία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  2. BROMBERGER PACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BROMBERGER PACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  3. MEZGER VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEZGER VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  4. GAWOL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAWOL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  5. DÜRRSCHNABEL MARKETING KONFEKTIONIERUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÜRRSCHNABEL MARKETING KONFEKTIONIERUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Συσκευασίες επί παραγγελία, Προϊόντα ομορφιάς, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Bietigheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PS MAKO GMBH PACKAGING SYSTEMS & MACHINES

    Γερμανία

    Η εταιρεία PS MAKO GMBH PACKAGING SYSTEMS & MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι συσκευασιών, Ρίκνωση - μηχανές, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργολάβοι συσκευασιών, Ρίκνωση - μηχανές, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Michelbach An Der Bilz, Γερμανία.

  2. VB-H VERPACKUNGSBERATUNG HAGE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VB-H VERPACKUNGSBERATUNG HAGE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πινακίδες σήμανσης εργοταξίων, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Βιτρίνες για εκθέσεις, Συσκευασίες επί παραγγελία, Πινακίδες σήμανσης εργοταξίων, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Βιτρίνες για εκθέσεις, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  3. SCHNURR HOLZVERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNURR HOLZVERPACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Συσκευασίες επί παραγγελία, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Kirchberg, Γερμανία.

  4. SÜDPACK VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDPACK VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγισμένα αντικείμενα - συσκευασία κατά παραγγελία, και Σφραγισμένα αντικείμενα - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Ochsenhausen, Γερμανία.

  5. G E S R A - GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G E S R A - GERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλύμματα προστασίας - συσκευασία κατά παραγγελία, και Καλύμματα προστασίας - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Altshausen, Γερμανία.

  1. DIPL.-ING. SCHINDLER & WAGNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIPL.-ING. SCHINDLER & WAGNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι συσκευασιών, και Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  2. PETER H. UNGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER H. UNGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Pfaffenweiler, Γερμανία.

  1. KÖHLER & HENNE INHABER WOLFGANG PFEIL E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖHLER & HENNE INHABER WOLFGANG PFEIL E.K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. BORNEMANN ETUI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BORNEMANN ETUI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία, και Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  3. FLUITEC ABFÜLLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLUITEC ABFÜLLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  4. HARTWIGSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARTWIGSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλύμματα προστασίας - συσκευασία κατά παραγγελία, και Καλύμματα προστασίας - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  5. ALCAN PACKAGING SINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALCAN PACKAGING SINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι συσκευασιών, και Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  6. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  7. COGNITO - ID GMBH

    Γερμανία

    Η ταυτότητα ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην εποχή μας. Προσφέρουμε ευρεία γκάμα τρόπων για να μεταφέρετε ταυτότητες πρακτικά, άνετα και μοντέρνα. Αυτά τα αξεσουάρ καρτών είναι επίσης ωραία ως δώρα σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Το λογότυπό σας και οι σημαντικές σας πληροφορίες μπορούν να εκτυπωθούν σε όλα τα προϊόντα μας.Θήκες σε πολλά χρώματα που προστατεύουν τέλεια τις κάρτες σας και κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην ταυτότητά σας.ανοιχτή θήκη για κάρτεςκλειστές θήκες για κάρτεςΓιογιό για γρήγορη πρόσβαση Κλιπ καρτών σε όλα τα σχήματα και χρώματα για μόνιμη τοποθέτησηΚολιέ- μοντέρνος και διαφημιστικός φορέας εμβλήματος

  8. SCHEIFFELE HOLZPRODUKTE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEIFFELE HOLZPRODUKTE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Είδη μνημείου, Γραφεία τελετών, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Είδη μνημείου, και Γραφεία τελετών. Έχει έδρα σε Holzkirch, Γερμανία.

  1. URNENWERKSTATT ULLA MAIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία URNENWERKSTATT ULLA MAIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μνημείου, Γραφεία τελετών, Είδη μνημείου, και Γραφεία τελετών. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  2. GRIENER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIENER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεφροδόχοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη μνημείου, Γραφεία τελετών, Είδη μνημείου, και Γραφεία τελετών. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  3. GEBR. STUMPP GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. STUMPP GMBH U. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη μνημείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία τελετών, και Γραφεία τελετών. Έχει έδρα σε Hirrlingen, Γερμανία.

  4. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  5. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

  6. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευασίες επί παραγγελία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις