• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συναρμολογηση βιομηχανικων εγκαταστασεων

Αποτελέσματα για

Συναρμολογηση βιομηχανικων εγκαταστασεων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. APO ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APO ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικρά μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας, και συσκευή συγκόλλησης. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  2. WAITKUS PST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAITKUS PST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  3. BEMOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEMOTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, και Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  4. GEBR. MORELLO & CUSUMANO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. MORELLO & CUSUMANO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, και Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  5. OKU - AUTOMATIK OTTO KURZ GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία OKU - AUTOMATIK OTTO KURZ GMBH & CO. KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, και Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ROLAND SIRENENBAU + ANLAGENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND SIRENENBAU + ANLAGENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, και Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  2. BÄURLE GMBH + CO. KG

    Γερμανία

  3. MONTAGE- UND ANTRIEBSTECHNIK TEICHMANN GMBH

    Γερμανία

  4. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  5. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  1. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία διπλωματούχων μηχανικώνRuppmann Verbrennungsanlagen GmbH με έδρα τη Στουτγκάρδη, Γερμανία, ήταν μία από τις εταιρείες που διαδέχθηκαν το 1979 την ήδη από το 1892 ιδρυθείσα εταιρεία Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH.Η κύρια δραστηριότητά της περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παράδοση, τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση ειδικών εγκαταστάσεων καύσης.Η πείρα, προερχόμενη από τις εμπειρίες της παραδοσιακής κατασκευής βιομηχανικών φούρνων περίπου από το 1900, έδωσε στην RUPPMANN από νωρίς το έναυσμα να τολμήσει την κατασκευή εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου αποτεφρωτηρίου στην πόλη της Στουτγκάρδης ήδη από το 1906.Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις καύσης για την υγιεινή διάθεση απορριμμάτων κλινικών, ειδικών αποβλήτων και κατάλοιπων χαμηλής ραδιενέργειας.Αν και οι αρχικές επιδιώξεις για αυτές τις εγκαταστάσεις εστίαζαν στην ανάπτυξη μιας αποδοτικής τεχνικής καύσης, σήμερα υπάρχουν εκτεταμένες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική αποδοτικότητα.

  2. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η MDS Raumsysteme είναι ένας καινοτομικός κατασκευαστής ευέλικτων συστημάτων χώρων και διαχωριστικών τοιχωμάτων επαγγελματικής χρήσης προς πώληση, ενοικίαση ή Leasing. Στο εργοστάσιό μας στο Engen-Welschingen παράγουμε γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες άριστης ποιότητας. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής, αλλά και επαγγελματικός συνεργάτης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη σωστή συναρμολόγηση. Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν στις δικές σας εγκαταστάσεις και σας υποβάλλουν συγκεκριμένη προσφορά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ο Dirk Solbach και η ομάδα MDS-Team. Ορισμένα από τα προϊόντα μας: Γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες, αποστειρωμένοι θάλαμοι, καθαροί θάλαμοι, βιομηχανικά διαχωριστικά τοιχώματα, χώροι μετρήσεων, διαχωριστικά τοιχώματα αποθήκης

  1. MOSER SYSTEMELEKTRIK GMBH

    Γερμανία

    Ο συνεργάτης σας για σύγχρονα και προσανατολισμένα στο μέλλον συστήματα σύνδεσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Moser Systemelektrik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των υπόγειων συστημάτων (βυθιζόμενοι διανομείς ρεύματος) και ειδικών στηλών συνδέσεων. Η γκάμα των προϊόντων έχει διευρυνθεί με τη συνεχή σχεδίαση νέων προϊόντων. Σήμερα αυτή περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστημάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του απαιτητικού χώρου εργασίας γραφείου και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Μετά του 1967 και του 1975, η MOSER διεύρυνε τον επιχειρηματικό της τομέα με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και συναρμολογήσεις και ανέπτυξε τις πρώτες στήλες συνδέσεων. Το 1985 ακολούθησαν οι βυθιζόμενες μονάδες σύνδεσης. Αυτή η τεχνολογία βελτιώθηκε έως το 1988 και ως αποτέλεσμα, η MOSER παρουσίασε ως πρώτη στον κόσμο εταιρεία βυθιζόμενους ηλεκτρικούς διανομείς, οι οποίοι ενδείκνυνται απόλυτα για κοινοτικές χρήσεις, αλλά και για εφαρμογές στην αεροπορική βιομηχανία.