• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συμπιεστές

Αποτελέσματα για

Συμπιεστές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SERAFIMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ως πρώην σταθμός εξυπηρέτησης της εταιρείας Maschinenbau GmbH, είμαστε πολύ καλά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία γύρω από τους ανεμιστήρες και τους συμπιεστές. Η Serafima, ως πάροχος υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας, σας προσφέρει πάνω απ' όλα ένα πράγμα: ολοκληρωμένο σέρβις σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του συστήματός σας - ανεξάρτητα από τον κλάδο. Οι μηχανικοί σέρβις μας σας υποστηρίζουν στο χώρο σας με ευέλικτο, γρήγορο και επαγγελματικό σέρβις. Πέραν από την τοποθέτηση και τη θέση σε λειτουργία, φροντίζουν επίσης για την τροποποίηση, την αναβάθμιση, την αύξηση της απόδοσης, τη μέτρηση των κραδασμών, τη συναρμολόγηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο μηχάνημά σας, καθώς και την επιθεώρηση, συντήρηση και επισκευή (στη Serafima ή στο χώρο σας). Επιπλέον, η Serafima σας προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα ανεμιστήρων, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την αντικατάσταση υφιστάμενου μηχανήματος, για νέο έργο ή για την αναβάθμιση ενός συστήματος. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε ευχαρίστως συμβουλές για τις επιλογές που υπάρχουν

  2. MEHRER COMPRESSION GMBH

    Γερμανία

    Mehrer Kompressoren – Ο συνεργάτης σας για τη συμπίεση αερίων και αέρα. Με έτος ίδρυσης το 1889. η Mehrer συγκαταλέγεται μεταξύ των παλαιότερων κατασκευαστών συμπιεστών με μεγάλη παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο και στους κορυφαίους σήμερα κατασκευαστές εμβολοφόρων και διαφραγματικών συμπιεστών χωρίς λάδι για εφαρμογές ανώτερων τεχνικών απαιτήσεων. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας μεταποίησης και βιομηχανικών αερίων έχουμε ειδικευτεί στην ασφαλή από αστοχία, οικονομική και χωρίς καθόλου λάδι συμπίεση αερίων, μειγμάτων αερίων και αέρα. Το σύνθημά μας είναι: «Customized Compression». Παράγουμε για λογαριασμό σας μεμονωμένα μηχανήματα και μικρές σειρές και σχεδιάζουμε τους συμπιεστές ειδικά για τις δικές σας απαιτήσεις. Έτσι είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ότι σάς παρέχουμε το κατάλληλο για την εφαρμογή σας μηχάνημα. Χάρη σε αυτόν τον προσανατολισμό και στα συστήματα διαχείρισης εξυπηρέτησης της εταιρείας μας διασφαλίζουμε ότι τα δικά μας μηχανήματα έχουν τη μέγιστη απόδοση λειτουργίας και εσείς έχετε τη μέγιστη δυνατή Customer Lifetime Value.

  3. SCC AIRCOMPRESSORS

    Γερμανία

    Τεχνολογία, βελτιστοποίηση, γλωσσική προσαρμογή, διαχείριση διαδικασιών, κατασκευή μηχανημάτων και υποστήριξη. Σε μια παγκόσμια οικονομία της αγοράς δεν αρκεί πλέον σήμερα να επικαλείται κανείς τη μακρόχρονη παράδοση. Αυτή δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της επιχείρισης ούτε και επιλογή την οποία πρέπει να εμπιστευτεί ο πελάτης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2013 από ειδικούς τεχνικούς που με βάση την επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζουν επακριβώς τις βιομηχανικές αγορές, αξιολογούν και δοκιμάζουν προϊόντα επιτόπου και γνωρίζουν πως πρέπει να εκτιμούν της ευκαιρίες και τους κινδύνους νέων προϊόντων. Αυτή την εμπειρία και τη γνώση θέτουμε στη διάθεση των πελατών μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να παράγουν με καινοτομικό και χαμηλού κόστους τρόπο προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

  4. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Ως πρωτοπόρος στον τομέα των οικολογικών, χωρίς λάδι εμβολοφόρων συμπιεστών διακρινόμαστε εδώ και δεκαετίες για τα καινοτομικά προϊόντα που παρέχουν στους πελάτες μας διαχρονικά υψηλής ποιότητας πεπιεσμένο αέρα." Μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου Dürr. Η Dürr Technik ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Dürr με παραρτήματα και συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα βρίσκεται στο Bietigheim-Bissingen, σε μια από τις πλέον καινοτομικές βιομηχανικές περιοχές της Γερμανίας. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε με την τεχνολογία συμπιεστών και αντλιών. Από αυτήν τη πολυετή εμπειρία αποκομίζουν σήμερα οφέλη οι πελάτες μας. Ένα καινοτομικό τμήμα ανάπτυξης, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, μ.ά., κατά ISO 9001, ISO 13485 και ISO/TS 22163, παρέχουν τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση ακόμη και των πλέον σύνθετων απαιτήσεων των πελατών. Το έργο μας διακρίνεται για την εμπειρία, την ποιότητα και την ακρίβεια. Στο πλαίσιο αυτό, η στενή σχέση με τον πελάτη είναι εξίσου σημαντική όπως και καθαυτά τα προϊόντα. Διότι με την προσωπική υποστήριξη μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε ή θα αναπτύξουμε το καλύτερο για κάθε πελάτη προϊόν από τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δική μας φιλοσοφία για τα προϊόντα: Υψηλή τεχνολογία για μέγιστες απαιτήσεις. Με τους δικούς μας συμπιεστές και τις αντλίες κενού χωρίς λάδι διαθέτουμε για τους εντελώς διαφορετικούς τομείς της αγοράς ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων προϊόντων. Είτε πρόκειται για το βασικό πρόγραμμα είτε για την ειδική παραγωγή - η απαιτήσεις μας για την ποιότητα είναι πάντοτε εξίσου υψηλές.

  5. MEYER-STEUERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEYER-STEUERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Riederich, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MATTEI KOMPRESSOREN DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATTEI KOMPRESSOREN DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. RENNER GMBH KOMPRESSOREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENNER GMBH KOMPRESSOREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Güglingen, Γερμανία.

  3. KNORR-BREMSE SYSTEME FÜR NUTZFAHRZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNORR-BREMSE SYSTEME FÜR NUTZFAHRZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Συμπιεστές, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  4. STROHM MOTOREN UND KOMPRESSOREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STROHM MOTOREN UND KOMPRESSOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. ROWI SCHWEISSGERÄTE & ELEKTROWERKZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROWI SCHWEISSGERÄTE & ELEKTROWERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συμπιεστές, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συμπιεστές, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ubstadt-Weiher, Γερμανία.

  1. WILD GMBH ELEK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILD GMBH ELEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  2. BAISCH DRUCKLUFTANLAGEN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAISCH DRUCKLUFTANLAGEN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. GIEBEL FILTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIEBEL FILTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Αφύγρανση - εξοπλισμοί, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Αφύγρανση - εξοπλισμοί, και Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  2. BEDUIN PRODUCTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEDUIN PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συνδέσεις πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συνδέσεις πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Nufringen, Γερμανία.

  3. METZGER TECHNIK GMBH&CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGER TECHNIK GMBH&CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  4. GÜSSOW-VOYé DRUCKLUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜSSOW-VOYé DRUCKLUFTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Αντλίες, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Marxzell, Γερμανία.

  5. BOGETEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOGETEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Langenenslingen, Γερμανία.

  6. MONIKA BECKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MONIKA BECKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συμπιεστές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  7. SYSTEMPLAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEMPLAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  8. ANEST IWATA BABATZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANEST IWATA BABATZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Wimpfen, Γερμανία.

  1. CKD CORPORATION EUROPE BRANCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CKD CORPORATION EUROPE BRANCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συμπιεστές, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Külsheim, Γερμανία.

  2. MAHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συμπιεστές, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  3. FLASHAIR-KOMPRESSOREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLASHAIR-KOMPRESSOREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπιεστες, και εξοπλισμοι συγκολλησης. Έχει έδρα σε Luizhausen, Γερμανία.

  4. RKR GEBLÄSE UND VERDICHTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RKR GEBLÄSE UND VERDICHTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  6. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  7. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

  8. UNITED PROCESS CONTROLS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNITED PROCESS CONTROLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές αερίου, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Heiningen, Γερμανία.

  9. FIMA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τουρμπο-συμπιεστές. Έχει έδρα σε Obersontheim, Γερμανία.

  10. BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Εναλλάκτες θερμότητας, αντλιες θερμοτητας, συμπιεστες με κοχλια, και μηχανηματα υγροποιησης. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συμπιεστές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39 Επιχειρήσεις