• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  2. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματόσχοινα, εναεριος εξοπλισμος, εξαρτήματα συναρμολόγησης, και συσκευες ισορροπησης. Έχει έδρα σε Gottenheim, Γερμανία.

  3. EUNAPRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUNAPRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. EUTECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUTECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

  5. BOKESCH SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOKESCH SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PITEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PITEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dürmentingen, Γερμανία.

  2. MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. THOMAS KLEIN EUROTUBES

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS KLEIN EUROTUBES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  4. ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERBACH KUNSTSTOFF-UND SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  5. VARIO-BANK® G. U. H. HOFFMANN METALL-WERK-TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία VARIO-BANK® G. U. H. HOFFMANN METALL-WERK-TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  1. WAGNER GMBH BETRIEBSMITTEL FÜR DIE ELEKTRONIKFERTIGUNG LÖTRAHMENSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GMBH BETRIEBSMITTEL FÜR DIE ELEKTRONIKFERTIGUNG LÖTRAHMENSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. HOBBYRING CREATIV + FREIZEIT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBBYRING CREATIV + FREIZEIT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  1. MASCHINENHALLE PAUL HÖFERLIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENHALLE PAUL HÖFERLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οξυγονοκοπή - μηχανήματα, και Οξυγονοκοπή - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Bad Bellingen, Γερμανία.

  2. JÄCKLE SCHWEIß- UND SCHNEIDTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÄCKLE SCHWEIß- UND SCHNEIDTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  3. INNOBRAZE GMBH FÜR LÖT- UND VERSCHLEIßTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOBRAZE GMBH FÜR LÖT- UND VERSCHLEIßTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. PERKEO-WERK GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERKEO-WERK GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  5. DEININGER SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEININGER SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. R. K. HUFNAGEL GMBH

    Γερμανία

  7. PRINZING LASER-FEINBLECHTECHNIK GMBH & CO.

    Γερμανία

  8. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  1. HAWO GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAWO GERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση πλαστικών - μηχανήματα, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα συγκόλλησης συσκευασιών, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συγκόλληση πλαστικών - μηχανήματα, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα συγκόλλησης συσκευασιών, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  2. RINCO ULTRASONICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINCO ULTRASONICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση πλαστικών - μηχανήματα, Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Συγκόλληση πλαστικών - μηχανήματα, Συστήματα υπερήχων - Μεταποίηση πλαστικού, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις

Kατηγορια