• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στεγη

Αποτελέσματα για

Στεγη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. PLASTOFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTOFORM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα κηπου, Χημικά οικοδομών, κολλητικες ταινιες, και βιδες. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  3. HOLZBAU MUHR INHABER OLIVER MUHR E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZBAU MUHR INHABER OLIVER MUHR E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στεγες και σκεπες απο ξυλο, φεγγιτες, θερμομονωτικες σκεπες, και εξυγειανση σκεπων. Έχει έδρα σε Gruibingen, Γερμανία.

  4. SOLID-C GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLID-C GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  5. ZIWI VERTRIEB JÜRGEN WIRTH UND DUSAN ZITNANSKY GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIWI VERTRIEB JÜRGEN WIRTH UND DUSAN ZITNANSKY GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντομοκτόνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Οροφές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GALAXY ENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GALAXY ENERGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πώληση φωτοβολταϊκών πλαισίων, φωτοβολταϊκες στεγες, και Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας. Έχει έδρα σε Berghülen, Γερμανία.

  2. PINUS HOLZIMPORT GMBH KARLSRUHE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PINUS HOLZIMPORT GMBH KARLSRUHE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. KÄRCHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄRCHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα, Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, και Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  4. VOEN VÖHRINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOEN VÖHRINGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Berg, Γερμανία.

  5. B + K KERAMIK UND TONWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B + K KERAMIK UND TONWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  1. AS HAUSRENOVIERUNGEN GMBH DACH- UND FASSADENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία AS HAUSRENOVIERUNGEN GMBH DACH- UND FASSADENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. SCHÖLLMANN GMBH

    Γερμανία

  1. BAV DACH UND WAND METALLVERKLEIDUNGEN GMBH

    Γερμανία

  2. KLARO METALLBAU GMBH

    Γερμανία

  3. REINBOLD ENTSORGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Reinbold Entsorgungstechnik GmbH κατασκευάζει και διαθέτει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια θρυμματιστικές μηχανές & πρέσες μπρικέτας. Για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση πρώτων υλών πρέπει αυτές να είναι ρευστές και συνεπώς θρυμματισμένες. Είτε πρόκειται για μεταχειρισμένη ξυλεία από έναν παλιό σκελετό στέγης, αποκομμένα τεμάχια παραγωγής ή μεταχειρισμένα πλαστικά προϊόντα, όπως κάνιστρα ή πλακούντα εκκίνησης εξωθητήρων, ο τεμαχισμός της Reinbold αποτελεί πάντοτε το πρώτο στάδιο της μετατροπής των παλιών προϊόντων σε νέα πρώτη ύλη. Για το σκοπό αυτό έχουμε αναπτύξει διάφορα συστήματα μηχανημάτων που προσαρμόζονται στα υλικά και στις τοπικές συνθήκες των πελατών. Εκτός από τους τεμαχιστές ενός άξονα με ωθούμενο δάπεδο, η Reinbold διαθέτει οριζόντιους τεμαχιστές & τεμαχιστές τεσσάρων αξόνων. Η πρέσες μπρικέτας εξυπηρετούν τον περιορισμό του όγκου και στην ένωση υλικών σχήματος ράβδου. Η σειρά RB χρησιμοποιείται από βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Τα μηχανήματα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

  4. THIELMANN UCON GMBH

    Γερμανία

    Μια μάρκα για την εκπλήρωση όλων των προσδοκιών σας. Η αφοσίωσή μας και οι συνεχείς προσπάθειές μας για την προσφορά της καλύτερης ποιότητας κοντέινερ και των σχετικών υπηρεσιών, έχουν κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετική φήμη από διάφορους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι μάρκες μας UCON, WEW, THIELMANN, COMET και PORTINOX καλύπτουν σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κοντέινερ και καταλαμβάνουν ηγετική θέση σε πολλά τμήματα της βιομηχανίας. Ωστόσο, η πείρα μάς δίδαξε ότι πρέπει να συγχρονιζόμαστε με τους καιρούς και να προσαρμοζόμαστε με ευελιξία και ευρεία σκέψη σε αλλαγές της αγοράς. Για το λόγο αυτό και στην προσπάθειά μας να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις διάφορες επιχειρήσεις κάτω από μία μάρκα: την THIELMANN. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις μας κάτω από μία στέγη, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευρύτερη εξειδικευμένη γνώση που υπάρχει στον τομέα των κοντέινερ.

  5. SL RASCH GMBH SPECIAL AND LIGHTWEIGHT STRUCTURES

    Γερμανία

    Οι λύσεις μας είναι θεαματικά απλές. Η SL-Rasch είναι ένα γραφείο αρχιτεκτόνων και μηχανικών που διακρίνεται για την ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφριών κατασκευών και κατασκευών μετατρέψιμων μεμβρανών. Αποτελούμενη από μια διεθνή ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, η εταιρεία εδρεύει στη Στουτγκάρδη και διοικείται σήμερα από τη 2η γενιά. Με επιστημονικές μεθόδους βασισμένες στις βασικές αρχές αντίληψης της μορφής του Φράι Όττο. η διεπιστημονική ομάδα αναζητά αντικειμενικά τις καλύτερες λύσεις για εξαιρετικές ελαφριές αρχιτεκτονικές κατασκευές. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η SL Rasch αναπτύσσει μεταξύ άλλων μεγάλες επαγγελματικές ομπρέλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται με επιτυχία παγκοσμίως ως μετατρέψιμες κλιματικές στέγες για ανοιχτούς χώρους, καθώς και σε μεγάλη αστική κλίμακα. • Ελαφριά αρχιτεκτονική κατασκευή • Ειδικές κατασκευές • Κατασκευές με μετατρέψιμες μεμβράνες • Ανάπτυξη ελαφρών υλικών • Ανεμομηχανική - CFD-FSI Προσομοίωση • Τρισδιάστατη μοντελοποίηση, εικονική πραγματικότητα

  6. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.