• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σειρήτια- κεντήματα και τούλια

Αποτελέσματα για

Σειρήτια- κεντήματα και τούλια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Υφάσματα, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  2. ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Υφάσματα, και στουπια. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  3. STICKEREI HORST ADLHARDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία STICKEREI HORST ADLHARDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Bitz, Γερμανία.

  4. HAKRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAKRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, Γυναικεία ενδύματα, και Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Schrozberg, Γερμανία.

  5. GLÜCKSBAND ROTH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLÜCKSBAND ROTH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ένδυση - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετικέτες ρούχων, Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, Ετικέτες ρούχων, και Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MATTES & AMMANN GMBH & CO. KG FABRIKEN FEINER MASCHENSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATTES & AMMANN GMBH & CO. KG FABRIKEN FEINER MASCHENSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  2. DOTEX WIRKWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOTEX WIRKWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  3. BUNTWIRKEREI GUSTAV GÖNNER GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUNTWIRKEREI GUSTAV GÖNNER GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, Καλσόν και κάλτσες, Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, και Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Riedlingen, Γερμανία.

  4. SPEIDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEIDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Bodelshausen, Γερμανία.

  5. CARL NEFF KUNSTSTICKEREI E.K. INH. HERMANN MANALL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL NEFF KUNSTSTICKEREI E.K. INH. HERMANN MANALL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  1. FINDEISEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FINDEISEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  2. GESCHWISTER BURGER KUNSTSTICKEREIANSTALT

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESCHWISTER BURGER KUNSTSTICKEREIANSTALT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει έδρα σε Munderkingen, Γερμανία.

  1. WILHELM WACKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM WACKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει έδρα σε Althütte, Γερμανία.

  2. MÄNNEL TEXTILE-ABZEICHEN KRAICHTAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÄNNEL TEXTILE-ABZEICHEN KRAICHTAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  3. TRICOSI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRICOSI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  4. INGEBORG SCHMIDL GMBH

    Γερμανία

  5. K. JETTER + I. HERTER GMBH & CO. KG MASCHENSTOFFE

    Γερμανία

  6. ROBERT BUTZ HÄKEL- UND RASCHELWIRKEREI GMBH

    Γερμανία