• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σακοι

Αποτελέσματα για

Σακοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  2. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  3. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  4. SAQUICK GMBH

    Γερμανία

    Μηχανήματα πλήρωσης αμμόσακων: Στο τομέα της πολιτικής και της αντιπλημμυρικής προστασίας, της ασφάλισης αναχωμάτων, του ομοσπονδιακού στρατού και των υπόγειων κατασκευών παρέχουμε από το 1993 επαγγελματικές υπηρεσίες πλήρωσης αμμόσακων από το 1993. Οι σάκοι πληρώνονται με άμμο, σκύρα ή θραυστό υλικό. Οι σχετικοί αμμόσακοι, διπλοί σάκοι, BigBag και σακούλες ολοκληρώνουν τη γκάμα προϊόντων. Διαθέτουμε πλήρεις και κενούς αμμόσακους σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Δοσιμετρικές συσκευές: Με τις δοσιμετρικές συσκευές, ογκομετρικές δοσιμετρικές συσκευές και τους ζυγούς σάκων μεικτού βάρους πληρώνονται με ορθολογικό τρόπο, μ.ά., τρόφιμα, όπως σιτηρά, στον τομέα της γεωργίας. Τα μηχανήματα και οι συσκευές ενδείκνυνται για όλα τα υλικά χύδην. Οι συσκευές χρησιμοποιούνται επίσης στον τομέα των υπόγειων κατασκευών. Συνεργάτης σέρβις: ως συνεργάτης σέρβις για παράθυρα, πόρτες και πύλες αντιπλημμυρικής προστασίας και συστήματα αντιπλημμυρικής προστασίας παρέχουμε επίσης στατική αντιπλημμυρική προστασία. Η προσφορά περιλαμβάνει την ασφάλιση παραθύρων υπογείων, φωταγωγών, θυρών, πυλών και γκαράζ.

  5. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).