• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρομπότ συναρμολόγησης

Αποτελέσματα για

Ρομπότ συναρμολόγησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SIM TECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SIM TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομπότ συναρμολόγησης. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  2. NEURA ROBOTICS GMBH

    Γερμανία

    Η NEURA Robotics έχει ως αποστολή να καλύψει οριστικά το κενό μεταξύ ρομπότ και ανθρώπου παρέχοντας έτσι την πρόσβαση όλων στα ρομπότ. Για το σκοπό αυτό, η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2019 έχει ήδη αναπτύξει τρεις σειρές ρομπότ. Το υψηλής απόδοσης Cobot LARA, ένα έξυπνο AMR με την ονομασία MAV και το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο γνωστικό ρομπότ MAiRA. Ιδίως το ρομπότ MAiRA που εντυπωσιάζει με το διαδραστικό χειρισμό του, αποτελεί πρότυπο για τη ρομποτική του μέλλοντος και συνδυάζει τη ρομποτική ελαφράς κατασκευής, τους αισθητήρες για την αντίληψη του περιβάλλοντος και το σύστημα KI σε ένα προϊόν. Εμείς στην NEURA Robotics πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό, τι είναι ουσιαστικό για τη φύση του ανθρώπου. Οι άνθρωποι πρέπει να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους και να επικεντρωθούν και πάλι περισσότερο σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, αντί να απασχολούνται σε ανθυγιεινές και μονότονες εργασίες που είναι ολοένα και περισσότερο διαδεδομένες στην κοινωνία. Για το λόγο αυτό, όλες μας οι δραστηριότητες έχουν ως τίτλο „ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ“.

  3. SCHWEIKERT AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWEIKERT AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρομπότ συναρμολόγησης, Ρομπότ συναρμολόγησης, ρομποτ παλετοποιησης, συγκολληση με χρηση ρομποτ, και ρομποτ για συγκολληση. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  4. STEYER SORTIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEYER SORTIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ρομπότ συναρμολόγησης, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ρομπότ συναρμολόγησης, και Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  5. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

    Γερμανία

    Η χαρά για την καινοτομία και η κορυφαία ποιότητα έκαναν την IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς και κατασκευαστές προϊόντων για το βιομηχανικό ρομπότ. Στην έδρα μας στο Eppingen θέτουμε πρότυπα με την τεχνολογία των συστημάτων αρπάγης και των αξόνων κίνησης που διαθέτουμε. Τα πνευματικά, ηλεκτρικά και υδραυλικά εξαρτήματα διευκολύνουν την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και το χειρισμό σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Το έξυπνο, εκτενές πρόγραμμα προϊόντων της IPR με πολυάριθμα κατασκευαστικά μεγέθη για διάφορες περιοχές φορτίου διασφαλίζει αποδοτικότερη παραγωγή. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από τυπικά εξαρτήματα όπως αρπάγες, συστήματα αλλαγής εργαλείων, στοιχεία ευθυγράμμισης, συστήματα προστασίας αποφυγής συγκρούσεων, άξονες κίνησης για βιομηχανικά ρομπότ, αισθητήρες δύναμης ή ροπής έως λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Γι' αυτόν το λόγο, σε πολλές χώρες οι πελάτες μάς εμπιστεύονται για περισσότερα από 25 χρόνια.