• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρόσθετα πετρελαίου και αερίου

Αποτελέσματα για

Πρόσθετα πετρελαίου και αερίου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  2. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  3. GAS SOLUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAS SOLUTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

  4. SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, και Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  5. SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Aitrach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STADTWERKE TUTTLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STADTWERKE TUTTLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  2. DIS DRY ICE SOLUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIS DRY ICE SOLUTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.