• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προιοντα καθαρισμου για τριψιμο

Αποτελέσματα για

Προιοντα καθαρισμου για τριψιμο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  3. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  4. CARLACK GESELLSCHAFT FÜR TECHNIK UND HANDEL MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARLACK GESELLSCHAFT FÜR TECHNIK UND HANDEL MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα καθαρισμου αυτοκινητου, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πληροφορική - λογισμικά, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πληροφορική - λογισμικά, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Lehrensteinsfeld, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TAUTROPFEN NATURKOSMETIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAUTROPFEN NATURKOSMETIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

  2. GUNDEL-PFANNEN NIEDERSCHWEIBERER & SCHENK GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUNDEL-PFANNEN NIEDERSCHWEIBERER & SCHENK GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικά οικιακά είδη, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  3. DR. R. HEBERER NATURHEILMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. R. HEBERER NATURHEILMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Bad Boll, Γερμανία.

  4. WAGNER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  5. ADA COSMETICS INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADA COSMETICS INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  1. MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  2. THURAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THURAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  1. BLUE ANATHAN VERLAG UND VERSAND ANDREAS KRAUTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUE ANATHAN VERLAG UND VERSAND ANDREAS KRAUTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  2. SANYTURA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANYTURA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Gerabronn, Γερμανία.

  3. GAISER & FIEBER INHABER: ROLF BAY E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAISER & FIEBER INHABER: ROLF BAY E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Κρύσταλλα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. ETOL GESUNDHEITSPFLEGE- UND PHARMAPRODUKTE GMBH.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETOL GESUNDHEITSPFLEGE- UND PHARMAPRODUKTE GMBH., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  5. HEINZ JENNERT BAU-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ JENNERT BAU-CHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. RÖBEL & FIEDLER FORST CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÖBEL & FIEDLER FORST CHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  7. TISCHAMBIENTE ONLINESHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία TISCHAMBIENTE ONLINESHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κοίλο γυαλί, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Κοίλο γυαλί. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  8. ENGELCOSMETIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGELCOSMETIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  1. OVERMANN KOSMETIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OVERMANN KOSMETIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  2. BIONOUVELLE® KOSMETIK IMPORT UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIONOUVELLE® KOSMETIK IMPORT UND VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  3. WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. GERUCHSKONTROLLE.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERUCHSKONTROLLE.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Βιοτεχνολογίες, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Βιοτεχνολογίες. Έχει έδρα σε Oberstenfeld, Γερμανία.

  5. GRIMME PINSEL U. BÜRSTENFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIMME PINSEL U. BÜRSTENFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  6. HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Χαλιά και μοκέτες, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Χαλιά και μοκέτες. Έχει έδρα σε Aichelberg, Γερμανία.

  7. HEINOL-CHEMIE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINOL-CHEMIE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Dauchingen, Γερμανία.

  8. HWD - GASTRO

    Γερμανία

    Η εταιρεία HWD - GASTRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

  9. MAROB HYGIENETECHNIK MARGOT KENNGOTT

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAROB HYGIENETECHNIK MARGOT KENNGOTT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Börtlingen, Γερμανία.

  10. SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προιοντα καθαρισμου για τριψιμο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

124 Επιχειρήσεις