• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προιοντα γρηγορου καθαρισμου

Αποτελέσματα για

Προιοντα γρηγορου καθαρισμου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  3. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  4. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  5. CARLACK GESELLSCHAFT FÜR TECHNIK UND HANDEL MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARLACK GESELLSCHAFT FÜR TECHNIK UND HANDEL MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα καθαρισμου αυτοκινητου, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πληροφορική - λογισμικά, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πληροφορική - λογισμικά, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Lehrensteinsfeld, Γερμανία.

  2. BIO-ANTIBACT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIO-ANTIBACT EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  3. COWA CHEMISCHE FABRIKATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COWA CHEMISCHE FABRIKATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  4. ECOVER DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECOVER DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. UDO RÖCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UDO RÖCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  1. OVERMANN KOSMETIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OVERMANN KOSMETIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  2. HERMANN ROELOFSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN ROELOFSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ελαιοχρωματιστές, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ελαιοχρωματιστές, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Lauchheim, Γερμανία.

  1. BIOSWISS COSMETICS - DIRK HEVERHAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOSWISS COSMETICS - DIRK HEVERHAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. TAUTROPFEN NATURKOSMETIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAUTROPFEN NATURKOSMETIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

  3. BÖRLIND-GESELLSCHAFT FÜR KOSMETISCHE ERZEUGNISSE MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÖRLIND-GESELLSCHAFT FÜR KOSMETISCHE ERZEUGNISSE MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

  4. AKTIVPHARMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKTIVPHARMA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  5. UNTERGSCHWEND LANDHAUSGESCHIRR - VON SANDERS GMBH+CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNTERGSCHWEND LANDHAUSGESCHIRR - VON SANDERS GMBH+CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κρύσταλλα, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κρύσταλλα, και Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει έδρα σε Titisee-Neustadt, Γερμανία.

  6. COLEP LAUPHEIM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία COLEP LAUPHEIM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  7. MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  8. SPEICK NATURKOSMWTIK WALTER RAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEICK NATURKOSMWTIK WALTER RAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  1. PEDI-FIT-FUSSKOSMETIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEDI-FIT-FUSSKOSMETIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. MILK & HONEY

    Γερμανία

    Η εταιρεία MILK & HONEY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. BENEVI MED GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENEVI MED GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. INVENDO MEDICAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INVENDO MEDICAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  5. B-WIPES & COVERS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία B-WIPES & COVERS E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  6. MEPHA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEPHA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Forchtenberg, Γερμανία.

  7. EMANUELA ROHLF

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMANUELA ROHLF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Κρύσταλλα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, και Κρύσταλλα. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  8. SASCHA JÜRGEN KNAB

    Γερμανία

    Η εταιρεία SASCHA JÜRGEN KNAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, και Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει έδρα σε Schemmerhofen, Γερμανία.

  9. THURAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THURAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  10. RIANA COSMETICS LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIANA COSMETICS LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προιοντα γρηγορου καθαρισμου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

125 Επιχειρήσεις