• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πριονια για μεταλλα

Αποτελέσματα για

Πριονια για μεταλλα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εξειδίκευση της εταιρείας Komet που βρίσκεται στο Weil am Rhein είναι οι λεπίδες σιδηροπρίονων HSS που διαθέτουν δόντια με ιδιαίτερο σχήμα και γεωμετρία. Έτσι προτείνουμε μια εξορθολογισμένη και οικονομική κοπή των διαφόρων υλικών. Η μεταβλητή γεωμετρία των δοντιών, π.χ. για τις λεπίδες σιδηροπρίονων, παρουσιάζει θετική γωνία κοπής για την κοπή σκληρού ανοξείδωτου χάλυβα. Αυτό μειώνει τη δύναμη κοπής, βελτιώνει την απομάκρυνση των ρινισμάτων και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Μια πρόσφατα αναπτυγμένη λεπίδα σιδηροπρίονου, πριν εξέλθει από το συνεργείο μας, υποβάλλεται πραγματική εξέταση, διότι εφαρμόζουμε πάντοτε το σύνθημα «Η ποιότητα είναι η καλύτερη διαφήμισή μας».

  2. MEBA-METALL- BANDSÄGEMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEBA-METALL- BANDSÄGEMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές πριονίσματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριονια για μεταλλα, κορδελοπριονα, και πριονοκορδελες. Έχει έδρα σε Westerheim, Γερμανία.

  3. BIZERBA SE & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

  4. BEHRINGER GMBH MASCHINENFABRIK UND EISENGIESSEREI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BEHRINGER GmbH είναι μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διακρινόμαστε για τις παραδοσιακές αξίες, την ολοκληρωμένη τεχνολογία και το μεγάλο βάθος παραγωγής. Το πάθος μας για τη διαδικασία του πριονίσματος είναι το κίνητρό μας ως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της ειδίκευσης και της τεχνολογία για πριονοκορδέλες και κυκλικά πριόνια. Η Behringer είναι μια από τους λίγες επιχειρήσεις στην αγορά που διαθέτουν τα πάντα στον τομέα της τεχνολογίας πριονιών.