• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικές επικαλύψεις

Αποτελέσματα για

Πλαστικές επικαλύψεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  2. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

  3. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Ως επιχείριση επιβελτίωσης, η kek-Kaschierungen δραστηριοποιείται εδώ και έξι δεκαετίες στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση εξατομικευμένων λύσεων στρωματοποίησης και ανήκει από το 2017 στην Continental AG. Στη μονάδα Herbolzheim παρέχει στους τομείς της στρωματοποίησης, της διάτρησης, της κοπής και της επένδυσης ολοκληρωμένες λύσεις από έναν κατασκευαστή. Για στρωματοποιήσεις και επιστρώσεις είναι διαθέσιμες όλες οι συνήθεις τεχνολογίες. Εκτός από τις στρωματοποιήσεις για καθιστικές κατασκευές, επενδύσεις θυρών, οροφών, αλεξηλίων ή υποβραχιονίων, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης εξατομικευμένες λύσεις στρωματοποίησης και επιστρώσεων υλικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αυτονόητη η πιστοποίηση ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 και IATF 16949: 2016. Μια περαιτέρω αγορά είναι η παραγωγή συσκευών Wellness και Fitness, καθώς και εξατομικευμένων επενδύσεων. Εδώ, η προστιθέμενη αξία εκτείνεται από την κοπή ξυλείας της υποκατασκευής, τη στρωματοποίηση και τη ραφή έως και την επένδυση.

  4. GFO GESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHENTECHNIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GFO GESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHENTECHNIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Πλαστικές επικαλύψεις, Θωράκιση, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και ηλεκτρολυτικη επενδυση. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. KAMBA-ANTIRUTSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAMBA-ANTIRUTSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επικαλύψεις, Αθλητικά είδη, Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Πλαστικές επικαλύψεις, Αθλητικά είδη, Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, και Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. JÄGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÄGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Λεβητοποιΐα - βαριά, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Λεβητοποιΐα - βαριά, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Hüfingen, Γερμανία.

  4. ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικές επικαλύψεις, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Jungingen, Γερμανία.

  5. MATERIAL DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATERIAL DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Πλαστικές επικαλύψεις, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  1. NANOGARDE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία NANOGARDE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  2. AMS METALLBESCHICHTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMS METALLBESCHICHTUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επικαλύψεις, και Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Schwaigern, Γερμανία.

  1. BETEC-BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETEC-BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επικαλύψεις, και Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Eggenstein-Leopoldshafen, Γερμανία.

  2. ALPU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALPU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.

  3. BADER PULVERBESCHICHTUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BADER PULVERBESCHICHTUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  4. EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EMIL FREI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  5. DICOMA COATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DICOMA COATING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Weilheim, Γερμανία.

  6. PLASMA COATING SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASMA COATING SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  7. STÄHLE FARBE UND DESIGN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STÄHLE FARBE UND DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Wangen Im Allgäu, Γερμανία.

  8. NOF METAL COATINGS EUROPE S. A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOF METAL COATINGS EUROPE S. A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

  1. METALLVEREDELUNGSWERK SULZ A.N. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLVEREDELUNGSWERK SULZ A.N. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  2. MÜLLER RAUMTEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER RAUMTEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Ταξιδιωτικά είδη, Υφάσματα με επικάλυψη, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Ταξιδιωτικά είδη, και Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Bermatingen, Γερμανία.

  3. ACHIM UND MANUELA BALD GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACHIM UND MANUELA BALD GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Υφάσματα με επικάλυψη, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, και Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Wannweil, Γερμανία.

  4. ONLINE ABDECKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ONLINE ABDECKUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Υφάσματα, Υφάσματα με επικάλυψη, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Υφάσματα, και Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  5. GEORG WEISSBRODT PLANENFABRIKATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG WEISSBRODT PLANENFABRIKATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Υφάσματα με επικάλυψη, Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Υφάσματα με επικάλυψη, και Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  6. DTT GBR DESIGNER- UND TECHNO-TEXTIL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DTT GBR DESIGNER- UND TECHNO-TEXTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάφη αναψυχής - εξαρτήματα, κινητήρες και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, Πλαστικές συσκευασίες, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, και Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Sulz Am Neckar, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικές επικαλύψεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις