• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης

Αποτελέσματα για

Πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  2. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  3. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  4. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Klio-Eterna – Επώνυμα προϊόντα «Made in Germany». Εδώ και σχεδόν 120 χρόνια επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών γραφής «Made in Germany». Με την πάροδο των δεκαετιών έχουμε εξελιχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη της βιομηχανίας διαφημιστικών ειδών. Σε συνεργασία με τους εμπορικούς μας πελάτες υλοποιούμε απαιτητικά σχέδια με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξατομίκευσης των προϊόντων μας για τον εκάστοτε τελικό πελάτη. Στην πλειοψηφία τους, τα δικά μας είδη γραφής συμπεριλαμβανομένων των μυτών στυλό, τα παράγουμε οι ίδιοι και τα επιβελτιώνουμε με μεταξοτυπία, εκτύπωση ταμπόν και ψηφιακή εκτύπωση ή χάραξη. Περίπου 125 συνεργάτες διασφαλίζουν καθημερινά την ποιότητα και την πρόοδο της επιχείρησης. Εκτός από το μέγιστο δυνατό βαθμό ίδιας παραγωγής, στο επίκεντρο βρίσκεται κυρίως το θέμα της διαχρονικότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015 και τηρούμε τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του συστήματος διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001. Τα επώνυμα προϊόντα της Klio-Eterna έχουν κερδίσει με την αξία τους το σήμα ποιότητας «Made in Germany».

  5. CASH PORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CASH PORT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PECUSOFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PECUSOFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Αυτόματα μηχανήματα πώλησης, και Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  2. COMMONPAY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMMONPAY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, Σύμβουλοι πληροφορικής, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, και Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  3. MARKUS ROEMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKUS ROEMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Επικοινωνία, Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Επικοινωνία, και Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.