• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οπτικα συστηματα

Αποτελέσματα για

Οπτικα συστηματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  2. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  3. RH ENGINEERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως εξειδικευμένη επιχείρηση επεξεργασίας εικόνας με άνω των 20 ετών εμπειρία αναπτύσσουμε αυτόματα οπτικά συστήματα ελέγχου με βάση ένα από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας εικόνας. Με την τεχνογνωσία και τις πλέον επίκαιρες τεχνολογίες μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις απαιτήσεις της σύγχρονης διασφάλισης και διαχείρισης της ποιότητας. Οι λύσεις μας καθιστούν δυνατή την πλήρως αυτόματη κάλυψη όλων των τομέων του οπτικού ελέγχου ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ελέγχους παρουσίας, επιφανειών, πληρότητας, κωδικών και χρωμάτων, τη μέτρηση, την καθοδήγηση ρομπότ ή κάθε άλλο τύπο οπτικού ελέγχου ποιότητας. Ο διαδραστικός „point and click“ προγραμματισμός χωρίς πληκτρολόγηση πηγαίου κώδικα καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων ελέγχου. Οι πολυάριθμες επεκτάσεις λογισμικού PlugIn της εταιρείας μας, κυρίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση αντικειμένων, την ανίχνευση ανωμαλιών και την εξαγωγής ακμών, εξελίσσουν τις δυνατότητες του ελέγχου ποιότητας σε νέο επίπεδο. Έτσι εγγυόμαστε τη γρήγορη επιτυχία με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα μέγιστο βαθμό ασφάλειας ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό σάς βοηθούμε να διαμορφώνετε αποδοτικότερα τις διαδικασίες σας και να βελτιώνετε μακροπρόθεσμα την ποιότητα των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές – θα χαρούμε να βρούμε από κοινού καινοτομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

  4. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.

  5. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η επωνυμία concept-s σημαίνει εξελιγμένα συστήματα παρουσίασης, προθήκες εμπορικού σήματος και κατασκευαστικές λύσεις καταστημάτων για οπτικούς, καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα λιανικής, μόδα, ρολόγια, κοσμήματα, κομμωτήρια και κάβες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης είναι η ανάπτυξη συστημάτων παρουσίασης για τους κλάδους των οπτικών και των ακουστικών βαρηκοΐας. Αλλά και άλλοι κλάδοι, όπως της ωρολογοποιίας και των κοσμηματοπωλείων θα βρουν σ' εμάς καινοτομικές ιδέες παρουσίασης. Κατά την ανάπτυξη των συστημάτων παρουσίασης λαμβάνονται υπόψη εκτός από τα λειτουργικά ζητήματα και τις πτυχές εσωτερικής αρχιτεκτονικής και ζητήματα μάρκετινγκ. Εκτός από τη μαζική παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση, η concept-s σχεδιάζει και υλοποιεί επίσης ολοκληρωμένα αντικείμενα από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων της concept-s παρέχουν υποστήριξη στον πελάτη καθ' όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Εκτός αυτού διατίθενται υψηλής ποιότητας καθιστικά έπιπλα και επαγγελματικοί σχεδιασμοί φωτισμού για ένα προσαρμοσμένο στη διαρρύθμιση του καταστήματος σύστημα φωτισμού.