• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  2. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  3. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  4. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως τεχνολογικά κορυφαίος προμηθευτής είμαστε εδώ και πολλά χρόνια ο προτιμώμενος συνεργάτης του διεθνούς οικοδομικού κλάδου. Οι κατά μήκος συγκολλητοί κοίλοι σωλήνες μας για την τεχνική προεντεταμένου σκυροδέματος και οι ορθογώνιοι σωλήνες με εσοχές για τη βιομηχανία έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων είναι δύο μόνο αποδείξεις της εξαιρετικής εξειδίκευσης της παραγωγής μας. Έτσι προκύπτει συνεχώς για εμάς η απαίτηση να προωθούμε νέες καινοτομίες και μετεξελίξεις. Κατά μήκος συγκολλητοί σωλήνες λεπτού τοιχώματος ως προϊόν με το μέτρο ή σωληνωτοί κύλινδροι για χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας αντανακλούν την κορυφαία τεχνολογική θέση μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής. Σωλήνες και στοιχεία απόλυτης εφαρμογής για την «ορθολογική κατασκευή» παράγουμε στη αυτονόητη για εμάς άριστη ποιότητα προϊόντος. Επιπλέον διακρινόμαστε για την προσανατολισμένη στον πελάτη, εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και την ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική εξυπηρέτηση. Έτσι παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.

  5. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRYGONAL GROUP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRYGONAL GROUP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δακτύλιοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  2. BAUMANN AUFZÜGE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BAUMANN AUFZÜGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  3. BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Dürmentingen, Γερμανία.

  4. CCI FÖRDERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CCI FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Waibstadt, Γερμανία.

  5. WILHELM MUNDINGER KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WILHELM MUNDINGER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Malterdingen, Γερμανία.

  1. MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας. Έχει έδρα σε Oppenau, Γερμανία.

  2. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

  1. NEOPOR SYSTEM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Neopor System GmbH δραστηριοποιήθηκε πριν από σχεδόν 40 χρόνια (1975) στην παγκόσμια αγορά με τη μέθοδο Neopor για την παραγωγή κυψελοειδούς σκυροδέματος που πήζει στην ατμόσφαιρα (L’PB), έχοντας αναπτύξει τη μέθοδο σε συνεργασία με ινστιτούτα σκυροδέματος, κατασκευαστές οικοδομικών μηχανημάτων, τη βιομηχανία τσιμέντου και κορυφαίους στατικούς και αρχιτέκτονες. Από τότε κατασκευάστηκαν σε διάστημα άνω των 40 ετών περισσότερα από 700.000 κτίρια με χρήση κάποιας τεχνολογίας.

  2. IVOTEC GMBH INNOVATIVE EDELSTAHL TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία IVOTEC GMBH INNOVATIVE EDELSTAHL TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δακτύλιοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πληρωτικες, και συγκολληση λεϊζερ. Έχει έδρα σε Weissach Im Tal, Γερμανία.

  3. KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, συνδεσμοι απο καουτσουκ, και μεμβρανες απο καουτσουκ. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  4. SERAPID DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SERAPID DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  5. BUCK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, διαχωριστές σταγονών, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, βασαλτης, και Σύνθετα ινώδη υλικά. Έχει έδρα σε Bondorf, Γερμανία.

  6. ERWE-CONTAINERYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWE-CONTAINERYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλύβες και υπόστεγα εργοταξίων. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  7. SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHILLING KRAN- UND HEBETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυλώνες ανύψωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  8. STINGL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STINGL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  1. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAIER MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρυπάνια διάτρησης, ηλεκτρικα εργαλεια, πυρηνοληψιες, και Αδαμαντοφόρα δράπανα. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  2. ATH AUFZUGSTECHNIK HEILBRONN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATH AUFZUGSTECHNIK HEILBRONN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  3. FLOJOTO ANHÄNGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLOJOTO ANHÄNGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καμπίνες για γερανούς και γερανογέφυρες. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  4. CONTA ELASTOMERS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTA ELASTOMERS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαστομερη. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  5. LIFTTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIFTTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  6. RATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικοί σκελετοί, εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, και Εσωτερικοί σκελετοί. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  7. ELRINGKLINGER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELRINGKLINGER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Κυλινδροκεφαλές, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Θήκες, και πλαστικά υψηλής απόδοσης. Έχει έδρα σε Dettingen/erms, Γερμανία.

  8. CONCAVE-OPTIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONCAVE-OPTIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Bad Wildbad, Γερμανία.

  9. WEIGEL DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEIGEL DICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Notzingen, Γερμανία.

  10. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανυψωτικά συστήματα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Erdmannhausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

242 Επιχειρήσεις

Kατηγορια