• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξυλο

Αποτελέσματα για

Ξυλο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  2. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  3. SCHORN & GROH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHORN & GROH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο - καπλαμάδες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. KRÄMER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

  5. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - μηχανήματα κατεργασίας ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου, μηχανηματα επεξεργασιας ξυλου, κοπη, Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου, και πλανες. Έχει έδρα σε Krauchenwies, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RINDERSPACHER HOLZWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINDERSPACHER HOLZWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα παιχνίδια, Ξύλινες συσκευασίες, βαση για ξυλα, Ξύλινες θήκες, και Ξύλινα παιχνίδια. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  2. FORMONDIS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORMONDIS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο - καπλαμάδες. Έχει έδρα σε Pleidelsheim, Γερμανία.

  3. POS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία POS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - μηχανήματα κατεργασίας ξύλου. Έχει έδρα σε Rechberghausen, Γερμανία.

  4. SYLATECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYLATECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Walzbachtal, Γερμανία.

  5. KLINGELE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLINGELE-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

  1. LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διατρυσεις διευρυνσης, Ξυλεία για βεράντες, Ξύλινη πρόσοψη, και σπίτια από κορμούς ξύλου. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  2. AKG ACHAUER KOMPOSTIERUNGS GMBH &CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKG ACHAUER KOMPOSTIERUNGS GMBH &CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομποστ, Κροκάλες ξύλου για καύσιμο, και χώματα και υποστρώματα. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

  1. HOLZBAU MUHR INHABER OLIVER MUHR E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZBAU MUHR INHABER OLIVER MUHR E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στεγες και σκεπες απο ξυλο, φεγγιτες, θερμομονωτικες σκεπες, και εξυγειανση σκεπων. Έχει έδρα σε Gruibingen, Γερμανία.

  2. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

  3. DRECHSLEREI RAMSTEINER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRECHSLEREI RAMSTEINER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Σχολικά έπιπλα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  4. STEINEBRUNNER HOLZBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEINEBRUNNER HOLZBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Utzenfeld, Γερμανία.

  5. SCHEIFFELE HOLZPRODUKTE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEIFFELE HOLZPRODUKTE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Είδη μνημείου, Γραφεία τελετών, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Είδη μνημείου, και Γραφεία τελετών. Έχει έδρα σε Holzkirch, Γερμανία.

  6. ROBERT KETTERER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT KETTERER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παρκέ δάπεδα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παρκέ δάπεδα, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε St. Peter, Γερμανία.

  7. TITSEER HOLZSCHNITZEREI FAMILIE HOLZER

    Γερμανία

    Η εταιρεία TITSEER HOLZSCHNITZEREI FAMILIE HOLZER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα γλυπτά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Παιχνίδια, Ξύλινα παιχνίδια, Ξύλινα γλυπτά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Παιχνίδια, και Ξύλινα παιχνίδια. Έχει έδρα σε Titisee-Neustadt, Γερμανία.

  8. MAYR & SÖHNE, SÄGEWERK U. SCHREINEREI, INH. FRANZ MAYR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAYR & SÖHNE, SÄGEWERK U. SCHREINEREI, INH. FRANZ MAYR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παρκέ δάπεδα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παρκέ δάπεδα, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Schwendi, Γερμανία.

  1. HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παρκέ δάπεδα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Παρκέ δάπεδα, και Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει έδρα σε Ravenstein, Γερμανία.

  2. GEORG KETTERER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG KETTERER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε St. Peter, Γερμανία.

  3. JOHANNES SCHWEIZER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANNES SCHWEIZER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Παρκέ δάπεδα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Παράθυρα, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Stegen, Γερμανία.

  4. PETER LÜCK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER LÜCK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άχυρα και σανός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Πώματα από φελλό, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Πώματα από φελλό, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, και Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. HORST AMMANN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORST AMMANN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, και Παιδικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  6. FMH FELLBACHER METALL- UND HOLZBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FMH FELLBACHER METALL- UND HOLZBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οροφές, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, και Οροφές. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  7. HOLZBEARBEITUNG WOLFGANG SORG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZBEARBEITUNG WOLFGANG SORG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Owingen, Γερμανία.

  8. LANG FORMHOLZ-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANG FORMHOLZ-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Παράθυρα, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Neidenstein, Γερμανία.

  9. ALEXANDER ORTLIEB HOLZWERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER ORTLIEB HOLZWERKSTÄTTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Bernau, Γερμανία.

  10. HANS LAUTHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS LAUTHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Σχολικά έπιπλα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Παιχνίδια, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Σχολικά έπιπλα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Παιχνίδια. Έχει έδρα σε Bernau, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν