• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μοντελα

Αποτελέσματα για

Μοντελα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  2. MECHASYS GMBH

    Γερμανία

    Η mechaSYS GmbH είναι ο δικό σας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πρωτοτύπων, δειγμάτων και μικρών σειρών από έλασμα και ηλεκτρικό έλασμα. Ο σαφής προσανατολισμός και ταυτόχρονα η οριοθέτηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή πρωτοτύπων και η παραγωγή μικρών σειρών. Έτσι δεν ανταγωνιζόμαστε τους πελάτες μας που κατά κανόνα παράγουν οι ίδιοι και συνεπώς μπορούν να επικεντρώνονται στις δικές τους διαδικασία μαζικής παραγωγής/παραγωγής και στην κατασκευή εργαλείων. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος για έναν κατασκευαστή εργαλείων και/ή εγκαταστάσεων, από το να αναθέσει ένας πελάτης την παραγγελία και μετά να χρειαστεί εκ των προτέρων 500 ή 5.000 ακόμη πρωτότυπα έως τη μαζική παραγωγή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην παραγωγή ή οι δυνατότητες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω των ολοένα και πιο μικρών προθεσμιών παράδοσης. Πιθανή συνέπεια: υπέρβαση της προθεσμίας ή υψηλότερο κόστος. Η υποστήριξη στην περίπτωση αυτή αποτελεί το δικό μας τομέα δραστηριότητας! Επικοινωνήστε μαζί μας! Με αυτό το υπόβαθρο, ο δικός μας επιχειρηματικός στόχος είναι: μακροπρόθεσμη ανάπτυξη από κοινού με τους πελάτες μας! www.mechaSYS.de

  3. KREISINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREISINGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοντελα, και Εργαλεία ακριβείας. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  4. BRIGHT TESTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRIGHT TESTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτυπωτές 3D. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοντελα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  5. PRODUKT + PROJEKT WOLFGANG MOLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRODUKT + PROJEKT WOLFGANG MOLL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκπαιδευτικό υλικό, προσομοιωτες, συστηματα προσομοιωσης, και Εκπαιδευτικό υλικό. Έχει έδρα σε Niederstotzingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SIMULATEUR DU VIEILLISSEMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIMULATEUR DU VIEILLISSEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει έδρα σε Niederstotzingen, Γερμανία.

  2. ERLER-ZIMMER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERLER-ZIMMER GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικό υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, και Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει έδρα σε Lauf, Γερμανία.

  3. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

    Γερμανία

    Η Magnetshop Supermagnetic ειδικεύεται στην πώληση ισχυρών μαγνητών νεοδυμίου, επινικελιωμένων και επιχρυσωμένων, επιχρωμιωμένων και με εποξειδική επίστρωση. Οι πελάτες B2B και B2C είναι καλοδεχούμενοι από εμάς. Η γκάμα των μαγνητών μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε περισσότερους από 200 μόνιμους μαγνήτες νεοδυμίου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μαγνητών και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις εξατομικευμένες επιθυμίες στο μέτρο του δυνατού. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από μικρούς μαγνήτες Mini από 1 mm έως ισχυρούς υπερμαγνήτες άνω των 20 cm. Οι υπερμαγνήτες μας μπορούν να συγκρατήσουν έως 1000 φορές το ίδιο βάρος τους. Ισχυροί μαγνήτες τύπου μπλοκ από νεοδύμιο χρησιμοποιούνται στον επαγγελματικό τομέα: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, κατασκευή μοντέλων, αυτοκινητοβιομηχανία, φωτισμός, ηλεκτροκινητήρες, γεννήτριες, ηχεία κλπ. Το κατάστημα μαγνητών μας καταγράφει σε ετήσια βάση αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 30%. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας.

  4. KÄFER MESSUHRENFABRIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1932 ως μηχανουργείο για μετρητικά ρολόγια. Σήμερα, η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής μετρητικών ρολογιών και συσκευών μετρητικών ρολογιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 100 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις μας στο Villingen-Schwenningen (στις παρυφές του νότιου Μέλανα Δρυμού). Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία μας στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη διασφάλιση της ποιότητας παράγουμε με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής και με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικών μετρητικών ρολογιών Käfer. Ωστόσο, στο Villingen-Schwenningen δεν παράγουμε μόνο τα γνωστά μοντέλα μας, αλλά και ειδικά μετρητικά ρολόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με τη δική μας υπηρεσία βαθμονόμησης και επισκευών στο Villingen-Schwenningen σάς παρέχουμε σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα να δρομολογείτε τη γρήγορη και αξιόπιστη συντήρηση των μετρητικών σας ρολογιών.

  5. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  1. THIER MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία μας εξακολουθεί να παράγει στη Γερμανία. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πλέον αυτονόητο. Τα πλεονεκτήματα για εσάς, τους πελάτες μας, είναι προφανή: υψηλής ποιότητας προϊόντα για μακροπρόθεσμη χρήση, μικρές προθεσμίες παράδοσης, ολοκληρωμένο επιτόπου σέρβις και σύντομες διαδρομές λήψης αποφάσεων. Ως παραγωγική επιχείρηση εξυπηρετούμε πελάτες στη Γερμανία και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε όμως εξυπηρετήσει και πελάτες στη Γουαδελούπη, στην Καναδά, στο Ομάν ή στη Σιγκαπούρη. Η φιλοσοφία της εταιρείας περιλαμβάνει τη δική μας ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των προσφερόμενων προϊόντων στην αγορά. Από το πρώτο μπρελόκ, το μοντέλο «A» στις αρχές της δεκαετίας του 1970 έχουν προκύψει από την ίδρυση της εταιρείας από τον Heinz Thier πολλά άλλα μοντέλα. Ήδη τότε ήταν προφανές ότι αυτά τα προϊόντα παρείχαν πολυάριθμες δυνατότητες χρήσης. Επειδή τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε φωτογραφικά εργαστήρια ως βάσεις φωτογραφιών και παρέχουν σε επιχειρήσεις σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους ένα μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης.

  2. HFM MODELL- UND FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HFM Modell- & Formenbau GmbH είναι μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση. Το 1998, ο Horst Fularczyk, με επαγγελματική και κλαδική εμπειρία άνω των 25 ετών, έκανε το βήμα προς την αυτονομία ιδρύοντας μαζί με το γιο του Jürgen Fularczyk την HFM GmbH. Από τη βιοτεχνική αρχή της εταιρείας μας με χώρους παραγωγής 200 m² και τέσσερις συνεργάτες, η εταιρεία μας εξελίχθηκε γρήγορα σε αξιόπιστο συνεργάτη παγκόσμιων εταιρειών. Σήμερα, 75 συνεργάτες υλοποιούν τις επιθυμίες των πελατών σε όλους τους τομείς της κατασκευής μοντέλων και καλουπιών σε χώρους παραγωγής άνω των 4000 m². Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και των προμηθευτών της. Αλλά και φημισμένες εταιρείες από τους τομείς της κατασκευής εργαλείων και μηχανημάτων περιλαμβάνονται στο γρήγορα αναπτυσσόμενο πελατολόγιό μας. Στους τομείς της παραγωγής μας περιλαμβάνονται, εκτός από τις μεθόδους CAD/CAM/CAQ, την κατασκευή και την παραγωγή μοντέλων εξαγωγής και η χύτευση και η μετέπειτα επεξεργασία, καθώς και η κατασκευή μοντέλων και γνωμόνων.

  1. VOLKER SCHÄR-ZEIGER, UHRENTEILE UND KOMPONENTEN E.K.

    Γερμανία

    Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά – από το 1926 – και παράγει με υπερσύγχρονα μηχανήματα και συστήματα που έχουμε εν μέρει κατασκευάσει οι ίδιοι, κυρίως ρολόγια μεγάλων διαστάσεων. Η βασική γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περίπου 1.400 διαφορετικά βασικά σχήματα μήκους από 7 mm έως 600 mm και πέραν αυτών κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Ο συνολικός κατάλογος διατίθεται σε έντυπη μορφή, σε CD-ROM και σε ψηφιακή μορφή PDF. Το διαμορφωμένο με υπερσύγχρονες προδιαγραφές βαφείο μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα σε κάθε αίτημα. Είμαστε σε θέση να παράγουμε ειδικά μοντέλα με βάση τις ειδικές προδιαγραφές και προσδοκίες σας. Οι εδικές επιθυμίες αποτελούν πρόκληση για εμάς! Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές.

  2. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Ως συνεργάτης των κορυφαίων στην παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων από το Wolfsburg, το Zuffenhausen ή τη Στουτγάρδη ασχολούμαστε ως εξειδικευμένη στον τομέα της πλαστικής παραμόρφωσης επιχείρηση με πρέσες υψηλής τεχνολογίας, διατρητικές μηχανές και αυτόματες μηχανές σφυρηλασίας, καθώς και με συστήματα αυτοματισμού και τη συντήρηση πρεσών. Καινοτομία και ικανότητα – αυτά τα στοιχεία μάς διακρίνουν στον τομέα της κατασκευής πρεσών. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία τους. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών διαθέτουμε ολοκληρωμένες γνώσεις και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων μοντέλων και τύπων κατασκευής. Αυτήν τη γνώση κατορθώσαμε να ενσωματώσουμε στοχευμένα σε νέους σχεδιασμούς αναπτύσσοντας έτσι σειρές πρεσών που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις συνεχείς νέες προκλήσεις και στο μέλλον. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε αποδοτικές υδραυλικές πρέσες.

  3. STIEFELMAYER-MESSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Τα μηχανήματα μέτρησης συναγερμού ορίζοντα και μέτρησης πολλαπλών συντεταγμένων Stiefelmayer χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε επιχειρήσεις κατασκευής μοντέλων, σχεδιαστικά στούντιο και επιχειρήσεις αυτοκινήτων. Ως κατασκευαστής διαθέτουμε παρελκόμενα για χειροκίνητα μηχανήματα μέτρησης (μηχανικά εργαλεία ψηλάφησης, εργαλεία χάραξης, πρότυπα αναφοράς κλπ.). Κατασκευάζουμε συσκευές μέτρησης συναγερμού ορίζοντα και πλευρικά φερόμενες συσκευές μέτρησης, μηχανές επιπέδου εδάφους, συσκευές CNC, χειροκίνητες και μηχανοκίνητες συσκευές μέτρησης συντεταγμένων και μηχανήματα μέτρησης διαστάσεων.