• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανικα πλαστικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Μηχανικα πλαστικα προιοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ROTHFUSS MECHANIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTHFUSS MECHANIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαβίδες σύσφιξης, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, και Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  2. RICHARD WÖHR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHARD WÖHR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Höfen an der Enz, Γερμανία.

  3. ROBERT GRIESHABER GMBH & CO. KG FABRIK FÜR FEINMECHANIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT GRIESHABER GMBH & CO. KG FABRIK FÜR FEINMECHANIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, και Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Eisenbach, Γερμανία.

  4. BURKHARDT + JEHLE GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG UND FORMENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARDT + JEHLE GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG UND FORMENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από πλαστικό, και χυτευση με εγχυση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REINBOLD ENTSORGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Reinbold Entsorgungstechnik GmbH κατασκευάζει και διαθέτει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια θρυμματιστικές μηχανές & πρέσες μπρικέτας. Για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση πρώτων υλών πρέπει αυτές να είναι ρευστές και συνεπώς θρυμματισμένες. Είτε πρόκειται για μεταχειρισμένη ξυλεία από έναν παλιό σκελετό στέγης, αποκομμένα τεμάχια παραγωγής ή μεταχειρισμένα πλαστικά προϊόντα, όπως κάνιστρα ή πλακούντα εκκίνησης εξωθητήρων, ο τεμαχισμός της Reinbold αποτελεί πάντοτε το πρώτο στάδιο της μετατροπής των παλιών προϊόντων σε νέα πρώτη ύλη. Για το σκοπό αυτό έχουμε αναπτύξει διάφορα συστήματα μηχανημάτων που προσαρμόζονται στα υλικά και στις τοπικές συνθήκες των πελατών. Εκτός από τους τεμαχιστές ενός άξονα με ωθούμενο δάπεδο, η Reinbold διαθέτει οριζόντιους τεμαχιστές & τεμαχιστές τεσσάρων αξόνων. Η πρέσες μπρικέτας εξυπηρετούν τον περιορισμό του όγκου και στην ένωση υλικών σχήματος ράβδου. Η σειρά RB χρησιμοποιείται από βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Τα μηχανήματα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

  2. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.

  3. REICHMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REICHMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.