• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορεις με ταινια

Αποτελέσματα για

Μεταφορεις με ταινια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AEPPIC TECHNOLOGY E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία AEPPIC TECHNOLOGY E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορείς με ταινία. Έχει έδρα σε Niefern-Öschelbronn, Γερμανία.

  2. GREINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

  3. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  4. BUETTNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BUETTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορείς με αλυσίδα, μηχανηματα διπλωματος εγγραφων, και Μεταφορείς κατακόρυφης διάταξης. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  5. NOPPEL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOPPEL MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BINDER GMBH FÖRDERTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BINDER GMBH FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Burgstetten, Γερμανία.

  2. ISH-SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ISH-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Hüfingen, Γερμανία.

  3. TRIBELT B.V

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRIBELT B.V, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, Ταινίες μεταφοράς, Ιμάντες μεταφοράς, ατέρμονοι υφαντοί, και Ιμάντες μεταφοράς για τη βιομηχανία τροφίμων. Έχει έδρα σε Beuren, Γερμανία.

  4. MPK INDUSTRIEANLAGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MPK INDUSTRIEANLAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Mainhardt, Γερμανία.

  5. GKM SIEBTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GKM SIEBTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Waibstadt, Γερμανία.

  1. MBD-TEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MBD-TEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  2. S&F GMBH - SIEBMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S&F GMBH - SIEBMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Grünkraut, Γερμανία.

  1. LIESE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LIESE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Walzbachtal, Γερμανία.

  2. AMMA ALFRED MÜLLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AMMA ALFRED MÜLLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Billigheim, Γερμανία.

  3. KIENZLE GMBH DRAHTFÖRDERBÄNDER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KIENZLE GMBH DRAHTFÖRDERBÄNDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  4. FRASCH GMBH & CO.KG FÖRDERANLAGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRASCH GMBH & CO.KG FÖRDERANLAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Weilheim, Γερμανία.

  5. DASFRÖHLICHBAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DASFRÖHLICHBAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Großbottwar, Γερμανία.

  6. SCHULER TECHNOLOGY POWERED BY KMT-VOGT E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHULER TECHNOLOGY POWERED BY KMT-VOGT E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  7. BEHA INNOVATION GMBH

    Γερμανία

    Με το εμπορικό σήμα „BEHAbelt“, η BEHA Innovation GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει από το 1974 στρογγυλούς και τραπεζοειδείς ιμάντες, προφίλ T, ελαστικούς ταινιομεταφορείς και συστήματα συγκόλλησης για εφαρμογές κίνησης και μεταφοράς. Τα προφίλ ιμάντων (PU/TPE) BEHAbelt παρέχουν μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην αγορά. Αυτό αφορά στον αριθμό των γεωμετριών, ιδιοτήτων και βαθμών σκληρότητας. Εκτός αυτού, χάρη στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το δικό σας εξατομικευμένο προφίλ. Ελαστικοί ταινιομεταφορείς (PU/TPE) Μεγάλη ποικιλία συνδυασμών των ταινιομεταφορέων ως προς την επιφανειακή υφή, τις ιδιότητες του υλικού, τη σκληρότητα και τα χρώματα. Συστήματα συγκόλλησης Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα συστήματα συγκόλλησης για προφίλ και ιμάντες. Επιστρώσεις πολυουρεθάνης για οδοντωτούς και τραπεζοειδείς ιμάντες Υλικά επίστρωσης, π.χ., για καλή πρόσφυση, λειτουργία με σκόνη ή πιο εύκολη αποκόλληση του προϊόντος. Συγκολλητά προφίλ από πολυουρεθάνη, όπως π.χ., εμπλοκείς, περιθώρια άκρων ή προφίλ οδήγησης για ταινιομεταφορείς.

  8. REINBOLD ENTSORGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Reinbold Entsorgungstechnik GmbH κατασκευάζει και διαθέτει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια θρυμματιστικές μηχανές & πρέσες μπρικέτας. Για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση πρώτων υλών πρέπει αυτές να είναι ρευστές και συνεπώς θρυμματισμένες. Είτε πρόκειται για μεταχειρισμένη ξυλεία από έναν παλιό σκελετό στέγης, αποκομμένα τεμάχια παραγωγής ή μεταχειρισμένα πλαστικά προϊόντα, όπως κάνιστρα ή πλακούντα εκκίνησης εξωθητήρων, ο τεμαχισμός της Reinbold αποτελεί πάντοτε το πρώτο στάδιο της μετατροπής των παλιών προϊόντων σε νέα πρώτη ύλη. Για το σκοπό αυτό έχουμε αναπτύξει διάφορα συστήματα μηχανημάτων που προσαρμόζονται στα υλικά και στις τοπικές συνθήκες των πελατών. Εκτός από τους τεμαχιστές ενός άξονα με ωθούμενο δάπεδο, η Reinbold διαθέτει οριζόντιους τεμαχιστές & τεμαχιστές τεσσάρων αξόνων. Η πρέσες μπρικέτας εξυπηρετούν τον περιορισμό του όγκου και στην ένωση υλικών σχήματος ράβδου. Η σειρά RB χρησιμοποιείται από βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Τα μηχανήματα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

  1. TF WICKELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TF WICKELTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Neulingen, Γερμανία.

  2. GOUGH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOUGH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  3. HERBERT HAUSER FÖRDERTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT HAUSER FÖRDERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. TEGEL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEGEL-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  5. GERUTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERUTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Denkingen, Γερμανία.

  6. ARAMIS MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARAMIS MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Engstingen, Γερμανία.

  7. STILLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STILLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  8. BALLWEG + BÜTTNER GMBH INDUSTRIE-FÖRDERANLAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALLWEG + BÜTTNER GMBH INDUSTRIE-FÖRDERANLAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  9. HERON ROBOTUNITS VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERON ROBOTUNITS VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  10. NORCAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORCAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποιημένες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ταινίες μεταφοράς, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Διάδρομοι κυλιόμενοι, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ταινίες μεταφοράς, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Διάδρομοι κυλιόμενοι. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν