• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαχαίρια οικιακής χρήσης

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια οικιακής χρήσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, και Μεταλλικά μαχαιροπήρουνα. Έχει έδρα σε Geislingen/steige, Γερμανία.

  2. MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Μαχαίρια οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Weil Im Schönbuch, Γερμανία.

  3. GROUPE NADIA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GROUPE NADIA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - προϊόντα, Μηχανοκίνητα πλοία, Οδοντιατρική - προϊόντα, και Μηχανοκίνητα πλοία. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  4. HOUSE-WARE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOUSE-WARE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Πλαστικά οικιακά είδη, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  5. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, ακονιστηρια, ειδη δωρων, και Δώρα επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σουγιαδες. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  2. BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  3. PETERLI & PETERLI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETERLI & PETERLI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  4. MICHAEL STRUB CHIRURGISCHE INSTRUMENTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL STRUB CHIRURGISCHE INSTRUMENTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  5. OTTO WÜRSTLIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO WÜRSTLIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

  1. TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. X-TREME CUT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία X-TREME CUT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  1. NATURIN VISCOFAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURIN VISCOFAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. HUBERT HAAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUBERT HAAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων. Έχει έδρα σε Neuler, Γερμανία.

  3. TROMPETER & RITCHI

    Γερμανία

    Η εταιρεία TROMPETER & RITCHI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Είδη για το κυνήγι, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, και Είδη για το κυνήγι. Έχει έδρα σε Bondorf, Γερμανία.

  4. LINDNER PARTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINDNER PARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  5. M & S ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M & S ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Kürnbach, Γερμανία.

  6. PROHEQ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROHEQ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  7. 3F INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3F INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλίδια οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, και Ψαλίδια οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  8. EBERHARD SCHAAF GMBH

    Γερμανία

  1. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  2. H. SCHÖNENBERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. SCHÖNENBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, μαχαιροποιια, εργαλεια απο σκληρο μεταλλο, και λεπιδες βιομηχανικης χρησης για επεξεργασια χαρτιου. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  3. PR-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PR-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  4. JAKOB KNOLL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB KNOLL E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  5. LINDENMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINDENMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. WILLY MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLY MÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  7. HOLZBAU-BAUMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZBAU-BAUMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Simonswald, Γερμανία.

  8. ELSÄSSER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELSÄSSER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  9. W & Z HOLZVERARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία W & Z HOLZVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Οικιακά έπιπλα, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Unterkirnach, Γερμανία.

  10. W. BECKER MONTAGEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία W. BECKER MONTAGEBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Πόρτες οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, και Πόρτες οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια οικιακής χρήσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

118 Επιχειρήσεις