• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μήτρες ακριβείας

Αποτελέσματα για

Μήτρες ακριβείας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KICK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KICK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. PININFARINA DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PININFARINA DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  3. KLEINER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEINER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. DÖRNER & HAUFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÖRNER & HAUFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  5. ZIEGELMUNDSTÜCKBAU BRAUN GMBH

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. I + I INGENIEURTECHNIK + INNOVATION FÜR PRÄZISIONSPRODUKTE GMBH

    Γερμανία

  2. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.