• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LAYHER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

  2. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1934 κατασκευάζουμε εύκαμπτους σωλήνες και τεχνικά μέρη εύκαμπτων σωλήνων σε όλες τις ποιότητες ελαστομερών υλικών, με εσωτερική διάμετρο από 13 έως 2.000 mm και μήκη έως και 40 m για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με την κατασκευή σπιράλ εύκαμπτων σωλήνων mandrel και τεχνικών μερών εύκαμπτων σωλήνων σε μηχανικά καλούπια και πρέσες προκύπτουν τα εξής 1.Πλεονεκτήματα: Μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης ως προς την ποιότητα, το πάχος των τοιχωμάτων, τις βαθμίδες πίεσης και κενού και άλλα χαρακτηριστικά προϊόντος, εκδόσεις ειδικά κατασκευασμένες για συγκεκριμένους πελάτες, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές των προϊόντων και τα εξής 2. Δυνατά σημεία: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων λόγω της ενασχόλησής μας με μεμονωμένες ή σε σειρά κατασκευές, ειδικές εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας, ταχύτητα και ευελιξία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανταπόκριση στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τήρηση εθνικών και διεθνών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης.

  3. STARK GUMMIWALZEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STARK GUMMIWALZEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα απο καουτσουκ, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, ακαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, ευκαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Sontheim, Γερμανία.

  4. BLATT & CO. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLATT & CO. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, συνδεσμοι απο καουτσουκ σιλικονης, χυτα ειδη απο καουτσουκ, και καουτσουκ και πλαστικο. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  5. KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, συνδεσμοι απο καουτσουκ, και μεμβρανες απο καουτσουκ. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GUILLIARD & DÖRR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUILLIARD & DÖRR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, θερμοπλαστικα συνθετα, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, διαφραγματα, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  2. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  3. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  4. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.