• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοιλανση

Αποτελέσματα για

Κοιλανση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  2. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  3. HAISCH + STRAUB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εξειδικευμένη επιχείρηση για ροδέλες χαρτονιού, βιδωτά πώματα από χαρτόνι, πώματα από χαρτόνι, βιδωτά προστατευτικά πώματα. Η εταιρεία Haisch + Straub GmbH διαθέτει ήδη εμπειρία 40 ετών στον τομέα της παραγωγής ροδελών, εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και πρεσαριστών προϊόντων από χαρτόνι και πλαστικά. Προμηθεύουμε τους τομείς της πυροτεχνίας, τη ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και τους προμηθευτές τους. Για την ικανοποίηση των πελατών μας διαθέτουμε ακραία συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Τα πιστοποιητικά ISO είναι αυτονόητα για εμάς. Οι συνεργάτες μας μετεκπαιδεύονται συνεχώς στο σύστημα TQM και οι μέθοδοι και η παραγωγή της εταιρείας μας κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

  4. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  5. COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SICHT-PACK HAGNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SICHT-PACK HAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφανεις μεμβρανες, συνεξώθηση ελαστικών μεμβρανών, Μεμβράνες κοίλανσης, μεμβρανες συσκευασιας, φυλλα απο πλαστικα υλικα, Μεμβράνες συσκευασίας για τη βιομηχανία τροφίμων, Ελάσματα από πλαστικό, και Φιλμ με σχέδια. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  2. MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, εγκαταστασεις και μηχανηματα χαραξης μεταλλων, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, και FlyMarker. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. SB BRUTSCHIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SB BRUTSCHIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Eimeldingen, Γερμανία.

  4. GEBR. STRÄB GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. STRÄB GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wendlingen / Neckar, Γερμανία.

  5. BAIER GMBH + CO KG MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAIER GMBH + CO KG MASCHINENFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοίλανσης, Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, Εργαλειομηχανές κοίλανσης, μηχανηματα χυτευσης εν θερμω, εκτυπωσεις εν θερμω, και Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  1. PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοίλανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  2. AUTOMATOR GMBH MARKIERUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOMATOR GMBH MARKIERUNGSSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοίλανσης, και Εργαλειομηχανές κοίλανσης. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  1. LANG WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANG WERKZEUGTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοίλανσης, και Εργαλειομηχανές κοίλανσης. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  2. ZAHORANSKY FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZAHORANSKY FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοίλανσης, και Εργαλειομηχανές κοίλανσης. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. BALZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALZER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  4. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

  5. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  6. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοιλανση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

18 Επιχειρήσεις