• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαρισμός μηχανημάτων

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός μηχανημάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  2. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  3. SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Το 1950 ιδρύθηκε ως μηχανουργείο-σιδηρουργείο από τον Franz J. Schwarz η εταιρεία που το 1987 μεταβιβάστηκε στη 2η γενιά, στον Siegfried Schwarz και το 2007 μετατράπηκε στην εταιρεία Schwarz GmbH. Εκτός από τις μηχανουργικές εργασίες, τη μαζική παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων και μεντεσέδων, η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε το 1988 με τα συστήματα συγκράτησης χιονιού ROBUSTA. Τα προϊόντα μας: Πλέγματα συγκράτησης χιονιού, μηχανήματα καθαρισμού τύπων, στηρίγματα πλεγμάτων συγκράτησης χιονιού, κινητά συστήματα καθαρισμού για σανίδες σκαλωσιάς, κατασκευή μηχανημάτων

  4. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  5. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  2. FISCHER SAUGSYSTEME OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FISCHER SAUGSYSTEME OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. SIMOFLEX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SIMOFLEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Argenbühl, Γερμανία.

  4. MOC DANNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MOC DANNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Ammerbuch, Γερμανία.

  5. ARNO GRAUL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARNO GRAUL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  1. SONOTOP ULTRASONICS GMBH

    Γερμανία

    Παράγουμε γεννήτριες και παρελκόμενα για συστήματα υπερήχων και επαγωγική θέρμανση και είμαστε γνωστοί από το 1990 ως αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας. Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται, παράγονται και διατίθενται από εμάς στη Γερμανία και πληρούν τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της τεχνολογίας. Αυτό εγγυάται άριστη ποιότητα, εξαιρετική υποστήριξη του πελάτη και άψογη εξυπηρέτησης. Η άριστη ποιότητα και η ασφάλεια λειτουργίας είναι το πρότυπό μας.

  2. BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIBKO® UMWELT- UND REINIGUNGSTECHNIK GMBH - GESCHÄFTSBEREICH PLATZ®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, αντλιες υπο υψηλη πιεση, καθαρισμοι υψηλης πιεσης, και Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  1. DAMPFTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAMPFTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  2. SMITO-TECHNIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMITO-TECHNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικη αφαιρεση βερνικιου, λεκανες εμποτισμου, και Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  3. EVT EIBERGER VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVT EIBERGER VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  4. ABAG ANLAGENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABAG ANLAGENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  5. AFS STRAHLTECHNIK INH. ANDREAS FRIEBOLIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία AFS STRAHLTECHNIK INH. ANDREAS FRIEBOLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. PH-CLEANTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PH-CLEANTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  7. EVT EIBERGER VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVT EIBERGER VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  8. DYNAJET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DYNAJET GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  1. KISSEL + WOLF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KISSEL + WOLF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), Μεταξοτυπία, χημικες κολλητικες ουσιες, μηχανηματα υγρου καθαρισμου βιομηχανικης χρησης, και Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  2. HYLA GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYLA GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  3. HADO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HADO INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Kusterdingen, Γερμανία.

  4. HEGA SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEGA SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  5. GOAL MASCHINEN & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOAL MASCHINEN & SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Offenau, Γερμανία.

  6. BAUSCH + STRÖBEL ELEKTROANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUSCH + STRÖBEL ELEKTROANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, ιατρικοι εξοπλισμοι αποστειρωσης και απολυμανσης, μηχανες πληρωσης φιαλιδιων, και Μεταφορές πλήρων σειρών παραγωγής. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

  7. TENNANT GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TENNANT GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  8. PETER HAYN SPEZIAL-REINIGUNGSGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER HAYN SPEZIAL-REINIGUNGSGERÄTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Inzigkofen, Γερμανία.

  9. MESUT CAKIR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MESUT CAKIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, και Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  10. HAKO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAKO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός μηχανημάτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

70 Επιχειρήσεις

Kατηγορια