• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ινες

Αποτελέσματα για

Ινες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εμείς, η DEUTSCHES METALLFASERWERK είμαστε μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1951 και βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά. Η εμπειρία μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής μεταλλικών ινών STAX εκτείνεται σε εντελώς διαφορετικά υλικά και μορφές παράδοσης, καθώς και συνεχείς ίνες, κοντές ίνες ή μη υφαντά υφάσματα. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής συγκαταλεγόμαστε σήμερα μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου. Στις εγκαταστάσεις μας στο Neidenstein της Γερμανίας και στο Dasnice της Τσεχίας παράγουμε μεταλλικές ίνες STAX από μη κραματοποιημένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα 1.4113 και 1.4841, χαλκό Cu99, ορείχαλκο MS67 και αλουμίνιο AlMg5. Ένα νέο υλικό για τη δική σας εφαρμογή θα μπορούσε να περιλαμβάνεται σε αυτά τα υλικά.

  2. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  3. STW KAUTZMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρηση Schwarzwälder Textil-Werke Heinrich Kautzmann GmbH (STW) αναπτύσσει και παράγει με περισσότερους από 90 συνεργάτες ίνες άριστης ποιότητας για το δικός κλάδο και τις δικές σας εφαρμογές. Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για ινώδη πληρωτικά υλικά, ίνες κομμένες σε μικρό μήκος, Fibride & Pulp, καθώς και ειδικές λύσεις, επεξεργαζόμαστε όλα τα ινώδη υλικά που χρειάζεστε - από φυσικές και ορυκτές ίνες, έως συνθετικές ίνες και ίνες υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών, στη συνεχή έρευνα και στον έντονο προσανατολισμό στον πελάτη είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα με τις δικές μας λύσεις ινών σε νέες απαιτήσεις. Και επειδή δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 70 χώρες, θα βρείτε πάντοτε στην περιοχή σας έναν εξειδικευμένο ειδικό σε ό, τι αφορά στις ίνες.

  4. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  5. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  2. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

  3. DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα από ανθρακονήματα. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  4. CARBON COMPOSITE GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CARBON COMPOSITE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  5. REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία REX INDUSTRIE-PRODUKTE. GRAF VON REX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφασματα απο υαλονηματα, Πυρίμαχα υφάσματα, υφασματα απο αραμιδικες ινες, Μονωτικά προϊόντα υψηλών θερμοκρασιών, και Στρώματα υαλοβάμβακα. Έχει έδρα σε Vellberg, Γερμανία.

  1. FIBERFAB GMBH FIBERGLAS-FORMTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FIBERFAB GMBH FIBERGLAS-FORMTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  2. NIEKE COMPOSITES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NIEKE COMPOSITES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  1. KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια υψηλής τάσης, Φις για αγωγούς οπτικών ινών, Συναρμολόγηση ηλεκτρονικών συσκευών, κυκλικό φις micro-D, ειδικά καλώδια, Αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων, ηλεκτρονικά φις, Ανάπτυξη καλωδίων, και Καλώδια αρτηρίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. NAUMANN STEPPDECKENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στη Γερμανία υψηλής ποιότητας, οικολογικών προϊόντων GOTS, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για τους πελάτες μας που διανέμουν τα δικά τους προϊόντα ετικέτας. Ως πιστοποιημένο γερμανικό εργοστάσιο κατασκευάζουμε παπλώματα, μαξιλάρια και ειδικά προϊόντα για λογαριασμό των πελατών μας. Σε εμάς μπορείτε να βρίσκετε τα πάντα σε μια πηγή: - αυστηρά ελεγχόμενη αγορά οικολογικών πρώτων υλών - εξατομικευμένη γκάμα προϊόντων - υποστήριξη στην ανάπτυξη παπλωμάτων, μαξιλαριών ή ειδικών προϊόντων - ετικέτες και συσκευασίες που καθορίζονται από εσάς - ατομική υποστήριξη πωλήσεων

  3. HMB HOLZNER MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMB HOLZNER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  4. S-FORM KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία S-FORM KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  5. OPTOCOMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPTOCOMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  6. JELU-WERK JOSEF EHRLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JELU-WERK JOSEF EHRLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία φυσικών ινών. Έχει έδρα σε Rosenberg, Γερμανία.

  7. ZWIRNEREI A. D. WUTACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZWIRNEREI A. D. WUTACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστές και νήματα υφαντουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, και υδροηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Stühlingen, Γερμανία.

  8. JUTE-SUISSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUTE-SUISSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Γιούτα - ίνες, Υφάσματα, Γιούτα - υφάσματα, Πλαστικές συσκευασίες, Γιούτα - ίνες, Υφάσματα, και Γιούτα - υφάσματα. Έχει έδρα σε Ammerbuch-Altingen, Γερμανία.

  1. FIBERTEC FASEROPTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIBERTEC FASEROPTIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αισθητήρας οπτικών ινών, Συστήματα φωτισμού με οπτικές ίνες, και Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  2. HEINRICH REIBEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH REIBEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστές και νήματα υφαντουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χοντρότριχες αλόγου, τσοχες απο καρυδα, (γεωυφασματα) απο κοκοφοινικα, και φυσικες ινες. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  3. MELCHIOR TEXTIL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MELCHIOR TEXTIL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, και Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  4. NOGA EFFEKTGARN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOGA EFFEKTGARN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Βαμβάκι - κλωστές και νήματα, Τεχνικά νήματα κλωστοϋφαντουργίας, Υφάσματα, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Βαμβάκι - κλωστές και νήματα, Τεχνικά νήματα κλωστοϋφαντουργίας, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Wurmlingen, Γερμανία.

  5. ARTECS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTECS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Τεχνικά νήματα κλωστοϋφαντουργίας, Τεχνικά υφάσματα, Υφάσματα, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Τεχνικά νήματα κλωστοϋφαντουργίας, Τεχνικά υφάσματα, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  6. WALTER SCHNEIDER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER SCHNEIDER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαστικά, Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, Ελαστικά, Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  7. AHR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, Ελαστικά υφάσματα και νήματα, Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, και Ελαστικά υφάσματα και νήματα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  8. WEBEREI SCHWAIBOLD

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBEREI SCHWAIBOLD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Υφάσματα με επικάλυψη, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, και Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Frittlingen, Γερμανία.

  9. MARGIT VALJAK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARGIT VALJAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Μετάξι - υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Υφάσματα, Μετάξι - υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Wildberg-Gültlingen, Γερμανία.

  10. FASER-MIX TEXTILE WANDBELÄGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FASER-MIX TEXTILE WANDBELÄGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαμβάκι - ίνες, και Βαμβάκι - ίνες. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν