• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικη διαγνωση

Αποτελέσματα για

Ιατρικη διαγνωση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. INSION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INSION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική διάγνωση, και περιβαλλοντικη παρακολουθηση. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  2. ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH ST. GEORGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH ST. GEORGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύριγγες, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Σύριγγες, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ιατρική διάγνωση, και ηλεκτρονικα συστηματα βιομηχανικων αυτοματισμων. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  3. ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH WINNENDEN (FORMER SORTIMAT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH WINNENDEN (FORMER SORTIMAT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη φαρμακοβιομηχανια, Ιατρική διάγνωση, Αυτοματοποίηση ειδικών μηχανημάτων, και συστηματα για τον ελεγχο διαδικασιας και βιομηχανικων αυτοματισμων. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  4. RAWOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η RAWOTEC GmbH που ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στους τομείς του αυτοκινήτου, της ιατρικής τεχνολογίας και της αισθητικής, λειτουργεί αφενός ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε ό, τι αφορά στο θέση ´βάσεις και βαγονέτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για εξοπλισμό διάγνωσης και Π/Υ´. Με τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Müller-Beiter και Schairer, η RAWOTEC διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα εμπειρία άνω των 30 συνολικά ετών. Εκτός από τις υπηρεσίες (σχεδίαση, ανάπτυξη), στην RAWOTEC είναι στο προσκήνιο η εμπρόθεσμη παραγωγή σειρών για πελάτες ΚΑΕ και οι σχετικές υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. •Εξατομικευμένη διαμόρφωση: Νέα σχεδίαση και επανασχεδίαση• Ανάπτυξη (Engineering, 3D-CAD) και κατασκευή πρωτοτύπων• Παραγωγή σειρών (έργα από 20 έως 2500 τεμ./έτος)• Διοικητική μέριμνα (αποθήκευση, Just-in-Time, παράδοση σε μεγάλες αποστάσεις)