• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλαμος ελεγχομενης ατμοσφαιρας

Αποτελέσματα για

Θαλαμος ελεγχομενης ατμοσφαιρας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  2. UNITRO-FLEISCHMANN STÖRMELDESYSTEME INH. JÜRGEN FLEISCHMANN

    Γερμανία

    Είμαστε μα επιχείρηση βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων γενικής χρήσης που ιδρύθηκε το 1971 και συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σηματοδότησης βλαβών. Με το σύνθημα «the power to control» αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα σηματοδότησης βλαβών ειδικά για μονάδες παραγωγής ενέργειας, καθώς και για το βιομηχανικό και το δημοτικό τομέα. Τα δικά μας συστήματα σηματοδότησης βλαβών έχουν εξελιχθεί σε περισσότερα από 45 χρόνια από την απλή συσκευή σηματοδότησης βλαβών σε κυβερνοφυσικά συστήματα IKT. Με τις πολυλειτουργικές τους ιδιότητες, αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλα έξυπνα συστήματα Condition and Facility Monitoring για χρήση σε σενάρια Industrie 4.0 για την επιτήρηση τεχνικών συστημάτων παραγωγής και παροχής, με απομακρυσμένο συναγερμό και απομακρυσμένη συντήρηση. Ένας άλλος τομέας είναι τα στοιχεία διαύλου LON για τον αυτοματισμό κτιρίων και βιομηχανικών μονάδων με ολοκλήρωση συστημάτων και ειδικοί σχεδιασμοί με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Αναπτύσσουμε συστήματα για τον έλεγχο και την επιτήρηση διατάξεων ασφάλισης θυρών θαλάμων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας.

  3. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.