• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ημιτελη προιοντα

Αποτελέσματα για

Ημιτελη προιοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  2. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  3. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  4. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  5. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRANSCERAM GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  2. BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Ellhofen, Γερμανία.

  3. BONN WAKU GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BONN WAKU GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  4. PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Tennenbronn, Γερμανία.

  5. F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  1. FRIED KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIED KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  2. STEREOLYX

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEREOLYX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Wangen Im Allgäu, Γερμανία.

  1. IMS – INJECTION MOLDING SERVICES, BY JOHANNES ILLENSEER

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMS – INJECTION MOLDING SERVICES, BY JOHANNES ILLENSEER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. ZIMA-KOLBEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIMA-KOLBEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Mühlhausen, Γερμανία.

  3. GERMAN BEECHWOOD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERMAN BEECHWOOD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  4. GUTBROD FENSTER UND TÜREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUTBROD FENSTER UND TÜREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Bodelshausen, Γερμανία.

  5. FENSTERTECHNIK MIEDELSBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FENSTERTECHNIK MIEDELSBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  6. HOLZWERK UHL - WILHELM UHL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZWERK UHL - WILHELM UHL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Mühlingen, Γερμανία.

  7. KRAZER FENSTERBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAZER FENSTERBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Mutlangen, Γερμανία.

  8. PETER U. MICHAEL BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER U. MICHAEL BAUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Ξύλινες συσκευασίες, Παράθυρα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Ξύλινες συσκευασίες, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  1. HOLZ-ZENTRUM RAHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZ-ZENTRUM RAHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  2. STRAUB LEISTEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRAUB LEISTEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, και Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Berg, Γερμανία.

  3. IRION SÄGEWERK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IRION SÄGEWERK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  4. HMB MAUTE + STERNKOPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMB MAUTE + STERNKOPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, και Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  5. SCHREINEREI-FENSTERBAU WALTER KOHLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHREINEREI-FENSTERBAU WALTER KOHLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Ξύλινες συσκευασίες, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, και Ξύλινες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Schwörstadt, Γερμανία.

  6. LOTHAR OBERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOTHAR OBERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Παράθυρα, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  7. FENSTER WULLICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FENSTER WULLICH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, και Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  8. LUDWIG BAUMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG BAUMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, και Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  9. TOB PRODUKT T. ERZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOB PRODUKT T. ERZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Παράθυρα, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Laichingen, Γερμανία.

  10. KRAUS FENSTERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAUS FENSTERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, Κατασκευή ξύλινων σκελετών, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Παρκέ δάπεδα, και Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει έδρα σε Titisee-Neustadt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν