• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικες εγκαταστασεις

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικες εγκαταστασεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. RAUSCH KONTAKTNIETHERSTELLUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RAUSCH KONTAKTNIETHERSTELLUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροεπικάλυψη, ηλεκτρικές επαφές, Επαφές από ευγενή μέταλλα, και Πρεσαριστά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  2. TEAMTECHNIK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEAMTECHNIK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις αυτοματισμων. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  3. SPS ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPS ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  4. MOSER SYSTEMELEKTRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOSER SYSTEMELEKTRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Schönwald, Γερμανία.

  5. SCHUBERT SYSTEM ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHUBERT SYSTEM ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός, και Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Neuhausen Ob Eck, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOSER SYSTEMELEKTRIK GMBH

    Γερμανία

    Ο συνεργάτης σας για σύγχρονα και προσανατολισμένα στο μέλλον συστήματα σύνδεσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Moser Systemelektrik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των υπόγειων συστημάτων (βυθιζόμενοι διανομείς ρεύματος) και ειδικών στηλών συνδέσεων. Η γκάμα των προϊόντων έχει διευρυνθεί με τη συνεχή σχεδίαση νέων προϊόντων. Σήμερα αυτή περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστημάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του απαιτητικού χώρου εργασίας γραφείου και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Μετά του 1967 και του 1975, η MOSER διεύρυνε τον επιχειρηματικό της τομέα με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και συναρμολογήσεις και ανέπτυξε τις πρώτες στήλες συνδέσεων. Το 1985 ακολούθησαν οι βυθιζόμενες μονάδες σύνδεσης. Αυτή η τεχνολογία βελτιώθηκε έως το 1988 και ως αποτέλεσμα, η MOSER παρουσίασε ως πρώτη στον κόσμο εταιρεία βυθιζόμενους ηλεκτρικούς διανομείς, οι οποίοι ενδείκνυνται απόλυτα για κοινοτικές χρήσεις, αλλά και για εφαρμογές στην αεροπορική βιομηχανία.

  2. FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, Ηλεκτροβάννες, ρυθμιστες πιεσης αεριου, απλες βαλβιδες, Ηλεκτρικές βάνες, βανες ηλεκτρικου ελεγχου και ελεγχου με πεπιεσμενο αερα, Υδραυλικές βαλβίδες, βαλβιδες πεπιεσμενου αερα και ηλεκτρικες, και βαλβιδες για συσκευες υπο πιεση. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

  3. BAVARIA FLUID SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAVARIA FLUID SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βανα δοσομετρησης, και ηλεκτροβαλβιδες για αντιεκρηκτικες ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Baden-Württemberg, Γερμανία.

  4. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  5. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  1. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  2. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  1. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  2. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

  3. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  4. ERA - CONTACT GMBH

    Γερμανία

    Η era-contact GmbH, εταιρεία του ομίλου aichele GROUP, δραστηριοποιείται διεθνώς, και αποτελεί επιχειρηματικά διοικούμενη εταιρεία 2ης. γενιάς, με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς των σιδηροδρόμων, αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων κατασκευής, καθώς και σε τομείς μετρήσεων και ιατρικής τεχνολογίας, μηχανικής και μηχανικής εγκαταστάσεων. Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς για ηλεκτρικές ζεύξεις σιδηροδρόμων και ως καινοτόμος προμηθευτής συστημάτων για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και λύσεων στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων, των συστημάτων συνδετήρων UIC και των συστημάτων επαφής, αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε για κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και κορυφαίες εταιρίες στην αγορά. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την εμπειρία και τις γνώσεις της αγοράς που διαθέτουμε, από την οργάνωση των διαδικασιών που είναι προσανατολισμένη στους πελάτες μας και από τη συνεχή βελτίωση της ποιότητάς μας. Σας στηρίζουμε στους τομείς της ανάπτυξης ιδεών, δημιουργίας σχεδίων, σχεδιασμού, τρισδιάστατης μοντελοποίησης και παραγωγής σχεδίων, υπολογισμών FEM, καθώς και στην παραγωγή πρωτοτύπων και τη σειριακή παραγωγή.

  5. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  6. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.