• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικές τροφοδοτήσεις με διακοπή

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικές τροφοδοτήσεις με διακοπή

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η Kniel κάνει τη διαφορά. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, άκρως εξειδικευμένο Engineering, ολοκληρωμένο σέρβις – Τα τροφοδοτικά της Kniel θέτουν πρότυπα. Για τη δική σας επιτυχία. Η Kniel System-Electronic GmbH είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υψηλής τεχνολογίας στο εύρος ισχύος από 7 έως 3000 Watt. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών από το βασικό κατασκευαστή σε έναν προμηθευτή καινοτομικών τροφοδοτικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στους τεχνολογικούς τομείς, όπως ο αυτοματισμός, τα συστήματα μέτρησης και ελέγχου, οι αισθητήρες, η κατασκευή αυτοκινήτων, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία. Η γκάμα των προϊόντων της Kniel διαρθρώνεται σε τρεις κύριους τομείς τροφοδοτικών και παρελκομένων για εγκατάσταση σε συστήματα 19”, ράγες Ω και επίτοιχη εγκατάσταση. Στους πελάτες παρέχεται μια ποικιλία τύπων περισσότερων από 10.000 διαφορετικών βασικών συσκευών για επιλογή. Η έδρα της επιχείρησης είναι η Καρλσρούη, επειδή τα τροφοδοτικά της Kniel είναι 100% Made in Germany.

  2. SPITZNAGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPITZNAGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές τροφοδοτήσεις με διακοπή, και Μετασχηματιστές χαμηλής τάσης. Έχει έδρα σε Tuningen, Γερμανία.

  3. RID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή, Συστήματα τροφοδότησης, ηλεκτροπαράγωγο ζεύγος ντήζελ, και Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου
Διαδραστικός χάρτης του τομέα Arrow Right icon
Επιχειρήσεις του τομέα με τις περισσότερες επισκέψεις
  1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα – Shenzhen

  2. FOCQUET

    FOCQUET

    Βέλγιο – Gembloux