• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζωνες

Αποτελέσματα για

Ζωνες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SKR ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SKR ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινες ζώνες και λουριά. Έχει έδρα σε Gomadingen, Γερμανία.

  2. H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκήνωση - εξοπλισμός, Ιμάντες για ρολά, Κατασκήνωση - εξοπλισμός, και Ζώνες, τυπωμένες. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  3. CARL STAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL STAHL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώνες ασφαλείας για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά υφαντά λουριά, Ζώνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, Βιομηχανικά υφαντά λουριά, και Ιμάντες για ρολά. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  4. BALLIER SCHMUCK & LEDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALLIER SCHMUCK & LEDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινες ζώνες και λουριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δερματινες ζωνες, και δερματινα βραχιολια. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  5. LESER GMBH

    Γερμανία

    Η Haus Leser αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής ιστορίας της εταιρείας στο σημερινό της μέγεθος και σπουδαιότητα. Η Leser GmbH ιδρύθηκε στο Lahr το 1937 και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην αγορά συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Ήδη η τέταρτη γενιά θέτει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της εταιρείας στο επίκεντρο, με στόχο τη διατήρηση και τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης. Για την εδραίωση και την περαιτέρω διεύρυνση της θέση στην εγχώρια και ξένη αγορά και το άνοιγμα νέων επιχειρηματικών ζωνών, απαιτείται η αντίστοιχη αποδοτικότητα. Αποτελεί προϋπόθεση για την εξασφάλιση επενδύσεων στους εργαζομένους και την τεχνολογία, τη διατήρηση των εργαζομένων στο χώρο εργασίας και τη διατήρηση της ανεξαρτησίας ως οικογενειακή επιχείρηση. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις με υψηλό επίπεδο δέσμευσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HBH MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    HBH Medizintechnik GmbH - Εδώ παράγονται σε πολύ υψηλό επίπεδο χειρουργικά εργαλεία και ειδικά όργανα για τη γυναικολογία. Η εταιρεία HBH ιδρύθηκε το 1985. Η μονάδα παραγωγής βρισκόταν κατ' αρχάς στο Hattingen και αργότερα μετακόμισε στο Tuttlingen, στην οδό Bismarckstraße. Όταν και εκεί δεν επαρκούσε πλέον ο χώρος, η παραγωγή μετεγκαταστάθηκε στη νέα βιομηχανική ζώνη του Nendingen. Εδώ παράγουμε από τη δεκαετία του 1990 χειρουργικά εργαλεία υψηλής ποιότητας. Με σύγχρονη τεχνολογία και παραδοσιακή χειροποίητη τέχνη πληρούμε τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9000 : 2008 και ISO 13485 : 2012