• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εύκαμπτα υλικά συσκευασίας

Αποτελέσματα για

Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

    Γερμανία

    «Συστήματα συσκευασίας Kopp. Διαθέτουν τα πάντα.» Και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η εταιρεία Kopp Verpackungssysteme εξειδικεύτηκε νωρίς σε συστήματα για τη συσκευασία εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εύκαμπτα υλικά, όπως μεμβράνη, στρωματοποιημένο υλικό, υλικό με στρώμα φραγής και σύνθετα υλικά. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα προϊόντων διευρύνθηκε και προσαρμόστηκε στις ειδικές ανάγκες των πελατών και του χρόνου: διατίθενται μικρές, φορητές συσκευές και σιαγόνες σφράγισης, συσκευές συγκόλλησης μεμβράνης με λειτουργίες ελέγχου έως συστήματα συρρικνούμενης συσκευασίας και συσκευές θαλάμων κενού, μηχανήματα σωληνωτών σακουλών κατακόρυφης και οριζόντιας λειτουργίας, καθώς και μηχανήματα πτύχωσης και συλλογής για την επιλογή της ιδανικής μεθόδου συσκευασίας. Δίδουμε έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος: οι συσκευές μας επεξεργάζονται επίσης λιπασματοποιούμενες και ανακυκλώσιμες μεμβράνες. Για τον έλεγχο νέων, αειφόρων υλικών χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο συσκευές εργαστηριακών ελέγχων της εταιρείας Kopp.

  2. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  3. ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι για εμβολα, Έδρανα ολίσθησης από πλαστικό, ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.