• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιφανειακή επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Επιφανειακή επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  2. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  3. SANDSTRAHLGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANDSTRAHLGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. EIFELER SÜD-COATING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EIFELER SÜD-COATING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  5. BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HEROPLAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEROPLAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  2. HACK-PULVERDESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HACK-PULVERDESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  3. ELPO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELPO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  4. CROFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CROFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  5. NUSSER KUNSTSTOFF- U. BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NUSSER KUNSTSTOFF- U. BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  1. KCN SYSTEMS BESCHICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KCN SYSTEMS BESCHICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Holzmaden, Γερμανία.

  2. ANOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Hirschberg, Γερμανία.

  1. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICRO + HEGA SURFACES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

  2. GERMANFLUX-NOHA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERMANFLUX-NOHA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Waldbrunn, Γερμανία.

  3. WT-DIRECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WT-DIRECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  4. NANOGARDE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία NANOGARDE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πλαστικές επικαλύψεις, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  5. IIMES CONSTANTIN BUZGAR E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία IIMES CONSTANTIN BUZGAR E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Endingen, Γερμανία.

  6. UST KURT ROTH E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία UST KURT ROTH E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  7. BETEK BERGBAU- UND HARTMETALLTECHNIK KARL-HEINZ SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETEK BERGBAU- UND HARTMETALLTECHNIK KARL-HEINZ SIMON GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Aichhalden, Γερμανία.

  8. ZOLLERN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOLLERN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  1. LOFEC NANOBESCHICHTUNGEN FRANK VON DER WEIDEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOFEC NANOBESCHICHTUNGEN FRANK VON DER WEIDEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χρώματα και βερνίκια, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

  2. VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. ILE INDUSTRIELACKIERUNG EISENBARTH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ILE INDUSTRIELACKIERUNG EISENBARTH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Neresheim, Γερμανία.

  4. C. JENTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. JENTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. FOERG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOERG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Lichtenwald, Γερμανία.

  6. HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOHL GMBH ALUMINIUM-VEREDELUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  7. FTD - TECHNICS INH. MARKUS KIRN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FTD - TECHNICS INH. MARKUS KIRN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Sersheim, Γερμανία.

  8. BÜHLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  9. PLASMA TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASMA TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  10. TS TRIBOSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TS TRIBOSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιφανειακή επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.685 Επιχειρήσεις