• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπεδα ηλεκτρικα καλωδια

Αποτελέσματα για

Επιπεδα ηλεκτρικα καλωδια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  2. PERTRONIC INH. SASA PERIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERTRONIC INH. SASA PERIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά καλώδια, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά καλώδια, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pleidelsheim, Γερμανία.

  3. SUMCAB SPECIALCABLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SUMCAB SPECIALCABLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, Ηλεκτρικά καλώδια, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, και Ηλεκτρικά καλώδια. Έχει έδρα σε Pfedelbach, Γερμανία.

  4. BELDEN ELECTRONICS GMBH STANDORT NECKARTENZLINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELDEN ELECTRONICS GMBH STANDORT NECKARTENZLINGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, Ηλεκτρικά καλώδια, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, και Ηλεκτρικά καλώδια. Έχει έδρα σε Neckartenzlingen, Γερμανία.

  5. MIL-KABEL-SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIL-KABEL-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, Ηλεκτρικά καλώδια, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, Ηλεκτρικά καλώδια, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UMA ELECTRIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UMA ELECTRIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, Ηλεκτρικά καλώδια, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ενώσεις γεμισμένοι, και Ηλεκτρικά καλώδια. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  2. WEINGARTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINGARTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Αγωγός καλωδίων, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και Αγωγός καλωδίων. Έχει έδρα σε Gutach, Γερμανία.