• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμός για τη βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός για τη βιομηχανία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KUGLER BEHÄLTER- UND ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η KUGLER δραστηριοποιείται στην αγορά από 1982 ως πάροχος εξοπλισμών για τη βιομηχανία και τις δημοτικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και ειδικεύεται στο διαχωρισμό στερεών υλών από υγρά. Συστάσεις από ολόκληρη τη Γερμανία και περισσότερες από 1.000 λειτουργικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη τεκμηριώνουν την εξειδίκευση και την εμπειρία μας. Η αποστράγγιση πριν από τη μεταφορά των υπό ορισμένες συνθήκες επιβαρυμένων στερεών υλών συνεπάγεται σημαντική εξοικονόμηση. Για το σκοπό αυτό παρέχουμε διαχρονικές και αποδοτικές λύσεις με γρήγορη απόσβεση για τον πελάτη. Επώνυμες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και δημοτικές επιχειρήσεις αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες πιστούς πελάτες της Kugler® και παρέχουν ευχαρίστως συστάσεις στους νέους πελάτες.

  2. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  3. MAUS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  4. LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. FARSOON EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FARSOON EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EKATO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση υγρών υλικών έως υλικών υψηλού ιξώδους (UNIMIX) έως την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών υλικών (SOLIDMIX): Τα συστήματα μεταποίησης κενού της EKATO SYSTEMS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ομάδες πεπειραμένων ειδικών τεχνικών χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για καινοτομικές λύσεις των πλέον σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας μεταποίησης. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων μεταποίησης κενού στον εργαστηριακό, τεχνικό και παραγωγικό τομέα, η EKATO SYSTEMS διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το συνολικό κύκλο ζωής των συστημάτων: από το στάδιο Engineering έως τα τεχνικά πειράματα και τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή. Για τη μεμονωμένη εγκατάσταση ή για εγκαταστάσεις Turn-Key σε έκδοση ΓΤΟ με ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού – τα συστήματα EKATO μετεξελίσσονται συνεχώς. Το τεχνικό τμήμα της EKATO SYSTEMS στο Schopfheim παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για πειράματα Scale-up , καθώς και για την ανάπτυξη διαδικασιών και τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

  2. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  3. JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  4. HINTERKOPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HINTERKOPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φριτεζες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  1. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  2. MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Neuenburg/zienken, Γερμανία.

  2. HOBART GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBART GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  3. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σειρήτια, κεντήματα και τούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Υφάσματα, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  4. RÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Grafenhausen, Γερμανία.

  5. WECKENMANN ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WECKENMANN ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, και καλούπια για θωράκιση σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Dormettingen, Γερμανία.

  6. J.F. MASCHINEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία J.F. MASCHINEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Baindt, Γερμανία.

  7. MEIKO MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEIKO MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  8. MASCHINPEX MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINPEX MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  1. WIMMI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIMMI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  2. ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  3. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  4. LEIFHEIT AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEIFHEIT AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

  5. FONG'S EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FONG'S EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Michelbach An Der Bilz, Γερμανία.

  6. GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GMP GERMAN MACHINE PARTS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. BÜHLER BARTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER BARTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  8. SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOHLER-NEUENHAUSER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  9. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Unterensingen, Γερμανία.

  10. INOTEC GMBH MASCHINENENTWICKLUNG U. VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία INOTEC GMBH MASCHINENENTWICKLUNG U. VERTRIEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός για τη βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

231 Επιχειρήσεις

Kατηγορια