• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  2. MOFIX MONTAGE- UND HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MOFIX MONTAGE- UND HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκέπαστρα για στάσεις λεωφορείων. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  3. BLECH & TECH GMBH - KLAPPSITZ.DE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLECH & TECH GMBH - KLAPPSITZ.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγκάκια δημοτικών κήπων και πάρκων. Έχει έδρα σε Herbolzheim, Γερμανία.

  4. KÜFFNER ALUZARGEN GMBH & CO OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KÜFFNER ALUZARGEN GMBH & CO OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαίσια και κουφώματα. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  5. LAUTEC INSULATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAUTEC INSULATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά έγχυσης. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INTEK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει έδρα σε Oberriexingen, Γερμανία.

  2. BRÄNDLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRÄNDLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομόνωση - υλικά έγχυσης. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  3. LINZMEIER BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LINZMEIER BAUELEMENTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διπλοί τοίχοι - μονωτικά υλικά. Έχει έδρα σε Riedlingen, Γερμανία.

  4. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  5. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικά για εκσκαφείς, ελαιοδυναμικα εξαρτηματα, λαβιδες για γερανους ανυψωσης εμπορευματων, κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης, και καδοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  1. KRÄMER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

  2. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  1. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  2. HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινες σκάλες, Ξύλινες σκάλες, σκαλες κατα παραγγελια, εσωτερικές σκάλες, και σχεδιασμος και υλοποιηση σκαλων βασει εξατομικευμενου σχεδιου. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  3. SCHLEGEL DACHFENSTER-INNENFUTTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLEGEL DACHFENSTER-INNENFUTTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φεγγιτες, φεγγιτες τετραγωνικης διατομης, φεγγιτες κατα παραγγελια των πελατων, και συναρμολογουμενοι φεγγιτες. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  4. KIESEWALTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIESEWALTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές εξώπορτες. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  5. IW DIENSTLEISTUNGEN / FENSTERFOLIEN, INGOLF WERNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία IW DIENSTLEISTUNGEN / FENSTERFOLIEN, INGOLF WERNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακές μεμβράνες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. LANGE - AUTOMATIKTÜREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANGE - AUTOMATIKTÜREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες πτυσσόμενες και συρόμενες βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Steinheim An Der Murr, Γερμανία.

  7. METALLGESTALTUNG HAMM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLGESTALTUNG HAMM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές σκάλες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  8. REICH FENSTERVISIONEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REICH FENSTERVISIONEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα παράθυρα. Έχει έδρα σε Ummendorf, Γερμανία.

  1. BAHU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAHU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγκάκια δημοτικών κήπων και πάρκων. Έχει έδρα σε Schlier, Γερμανία.

  2. BERGERLINEDESIGN GERLINDE BERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERGERLINEDESIGN GERLINDE BERGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεμαστές οροφές. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. CONTI KUNSTSTOFFPRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTI KUNSTSTOFFPRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάρκα - εξοπλισμός, και Πάρκα - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berglen, Γερμανία.

  4. SCHRÖDER METALLBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHRÖDER METALLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πόρτες θωρακισμένες και πυρασφαλείας. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  5. MAIER-GLAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIER-GLAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντους, προκατασκευασμένα. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  6. ROTH SANITÄRPROGRAMME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTH SANITÄRPROGRAMME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής- είδη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  7. LOSCH WANDSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOSCH WANDSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκαραζόπορτες. Έχει έδρα σε Neckartenzlingen, Γερμανία.

  8. WEISS DOPPELBODENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEISS DOPPELBODENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπερυψωμένα δάπεδα, και Υπερυψωμένα δάπεδα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  9. FLOORDIREKT WALTER WESEMEYER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLOORDIREKT WALTER WESEMEYER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - βιομηχανικά δάπεδα, πατακια εισοδου, εξατομικευμενα πατακια εισοδου, Καουτσούκ - βιομηχανικά δάπεδα, και πατακια εισοδου σε σχαρες αλουμινιου. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  10. SCHATTAUER GRAVUREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHATTAUER GRAVUREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευής - πόρτες και παράθυρα αλουμινίου και από PVC. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.266 Επιχειρήσεις