• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμφυτευματα

Αποτελέσματα για

Εμφυτευματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MAT σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει εμφυτεύματα για τα ειδικά συστήματα εμφυτευμάτων που αναπτύσσουν οι πελάτες τις. Παράγουμε ορθοπεδικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται κυρίως σε συστήματα εμφυτευμάτων γονάτου και ισχίου και διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τραυματικών και οδοντιατρικών εμφυτευμάτων. Η MAT παράγει χειρουργικά εργαλεία γενικής χρήσης. Η καινοτομική και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ενημερώνεται διαρκώς και διευρύνεται συμβαδίζοντας με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

  2. BIO-3 IMPLANTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIO-3 IMPLANTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χειρουργικά εμφύτευματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμφυτευμα ενσωματωμενο στο οστο, και ανανεωση χρυσου δοντιων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. BIO3 IMPLANTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIO3 IMPLANTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδοντικα εμφυτευματα, οδοντικα προϊοντα, χειρουργικα βοηθηματα, και εμφυτευμα ενσωματωμενο στο οστο. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. ALPHA DENT IMPLANTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALPHA DENT IMPLANTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χειρουργικά εμφύτευματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδοντικα εμφυτευματα, εμφυτευμα ενσωματωμενο στο οστο, και οδοντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. BEUCHERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEUCHERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστικά εμφυτεύματα, και Ακουστικά εμφυτεύματα. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STS SYSTEMTECHNIK ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STS SYSTEMTECHNIK ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστικά εμφυτεύματα, και Ακουστικά εμφυτεύματα. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.