• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελαστικά καουτσούκ

Αποτελέσματα για

Ελαστικά καουτσούκ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  2. SCHANZ-BÄNDER ROLF SCHANZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHANZ-BÄNDER ROLF SCHANZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ ένδυσης, Ελαστικά, Αξεσουάρ ένδυσης, και Ελαστικά. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  3. WALTER SCHNEIDER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER SCHNEIDER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαστικά, Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, Υφάσματα, Ελαστικά, Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες, Κλωστές και νήματα υφαντουργίας, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  4. PROMEX GMBH WWW.SILIKONARMBAND.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROMEX GMBH WWW.SILIKONARMBAND.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Υφάσματα, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. WOLF-TECHNIK EK - VK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLF-TECHNIK EK - VK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BERND UNTERKOFLER LOC-LINE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND UNTERKOFLER LOC-LINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  2. BFI BÖRZEL FLEXIBLE INDUSTRIEHEIZUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BFI BÖRZEL FLEXIBLE INDUSTRIEHEIZUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελαστικά καουτσούκ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις