• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εκτύπωση - υλικά

Αποτελέσματα για

Εκτύπωση - υλικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ASAHI PHOTOPRODUCTS EUROPE N.V./S.A.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASAHI PHOTOPRODUCTS EUROPE N.V./S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Εκτύπωση - υλικά, Εκτύπωση, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. STUBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STUBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. HARRIS & BRUNO EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARRIS & BRUNO EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  4. PRINTCONCEPT GRAFISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRINTCONCEPT GRAFISCHE MASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Kohlberg, Γερμανία.

  5. STAR NOTENPAPIERE ROHDE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAR NOTENPAPIERE ROHDE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί τυπογραφείου, και Χαρτί τυπογραφείου. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VERLAG PRAKTISCHES WISSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERLAG PRAKTISCHES WISSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  2. GHG-GRAPHISCHER HANDEL GRAY LTD

    Γερμανία

    Η εταιρεία GHG-GRAPHISCHER HANDEL GRAY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Rümmingen, Γερμανία.

  3. ALPHA DRUCKEREISERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALPHA DRUCKEREISERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  4. WALDENBUCHER DRUCKEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALDENBUCHER DRUCKEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - υλικά, και Εκτύπωση - υλικά. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  5. GEO-TEC E.K.

    Γερμανία

  1. RUDOLF SPÄTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUDOLF SPÄTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Βιβλιοδεσία - υλικά, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. RICHARD MAYER, BUCHBINDERMEISTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHARD MAYER, BUCHBINDERMEISTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα, και Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  1. INDUSTRIEBUCHBINDEREI NOTHACKER & BARTELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIEBUCHBINDEREI NOTHACKER & BARTELT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, και Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. EHRET CONTROL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EHRET CONTROL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα, και Συρραφή, βιβλιοδεσία και φινίρισμα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. 3F GMBH KLEBE- UND KASCHIERTECHNIK

    Γερμανία

  4. KUMLER INDUSTRIEBUCHBINDEREI GMBH

    Γερμανία

  5. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  6. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  7. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  8. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  1. BALLERSTAEDT & CO. OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης, η BALLERSTAEDT & CO. OHG διαθέτει μια μοναδική γκάμα προϊόντων που παράγονται με βάση τα πρότυπα ISO και HACCP: Τα καλύμματα σφράγισης αλουμινίου, τα επαγωγικά ένθετα και η μεμβράνη σφράγισης σε ρολά διασφαλίζουν την απόλυτη στεγανότητα και την αξιόπιστη προστασίας της ποιότητας και της αυθεντικότητας, καθώς και την προστασία από εξωτερικές επιδράσεις. Χάρη στην καινοτομική ψηφιακή εκτύπωση είμαστε επίσης σε θέση να διαμορφώνουμε τις σφραγίσεις σε προσιτές τιμές και εξατομικευμένα ήδη σε ελάχιστες ποσότητες. Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια! Διαθέτουμε επίσης καλύμματα σφράγισης χωρίς αλουμίνιο ή αυτοκόλλητα, ευαίσθητα στην πίεση ένθετα από αφρώδες υλικό που σφραγίζουν με ασφαλή τρόπο ξηρά προϊόντα, όπως μπαχαρικά. Και δεν είναι μόνο αυτό: Από χειροκίνητες και ημιαυτόματες συσκευές σφράγισης έως πλήρως αυτόματα συστήματα πλήρωσης και σφράγισης, η BALLERSTAEDT σάς παρέχει ένα εξατομικευμένο σύστημα σφράγισης από τον ίδιο προμηθευτή με ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και γρήγορη παράδοση. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλές καινοτομίες με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, μεταξύ αυτών η αξιόπιστη σφράγιση δοχείων από γυαλί και λαμαρίνα.

  2. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

  3. STRAUB DRUCK + MEDIEN AG

    Γερμανία

    Εκτυπώνουμε το μοτίβο σας με ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε πέτρα. Με τα ειδικά μελάνια UV που χρησιμοποιούμε, το μοτίβο σας θα διατηρήσει τα χρώματά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και αν τοποθετήσετε την πέτρα σε εξωτερικούς χώρους. Για αυτό σάς προσφέρουμε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη πέτρας και υλικά. Για εσωτερικό χώρο, σε μεγέθη 10x10x1 και 20x20x1 cm, αντικέ μάρμαρο τραβερτίνη, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή η φυσική πέτρα χαρακτηρίζεται κυρίως από φυσικές ρωγμές και κοιλότητες, γεγονός που κάνει την τυπωμένη σας πέτρα ένα κομμάτι μοναδικό. Καινούργιο προϊόν μας είναι τα τυπωμένα πλακίδια σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Για εξωτερική χρήση, διαθέτουμε πλακίδια βεράντας διάστασης 40x40x4 cm. Αυτά, μετά την εκτύπωση, περνιούνται με ειδικό προστατευτικό βερνίκι για εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Εκτυπώνουμε επάνω σε πέτρες για κατασκευές, διαμόρφωση κήπου και τοπίου, καθώς και πέτρες για δημόσιους χώρους, πεζόδρομους και πολλά άλλα.