• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις εξαερισμου

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις εξαερισμου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ETIMEX TECHNICAL COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETIMEX TECHNICAL COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και αγωγοι για εγκαταστασεις εξαερισμου. Έχει έδρα σε Rottenacker, Γερμανία.

  2. SEWEC OZON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες της SEWEC OZON είναι η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση συστημάτων παραγωγής όζοντος, τα ολοκληρωμένα συστήματα και τα μέρη συστημάτων όζοντος, καθώς και οι εγκαταστάσεις αερισμού. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας: Εξοπλισμός όζοντος, Εξοπλισμός αντιμετώπισης όζοντος, Συσκευές όζοντος, Συστήματα αποστείρωσης για τρόφιμα, Βαλβίδες αερισμού και εξαερισμού, Μίξερ, στατικά, Λουτρά ξενοδοχείων, Εξοπλισμός εξαερισμού για εστιατόρια, Εξοπλισμός απολύμανσης πόσιμου νερού, Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας σημείου δρόσου

  3. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  4. ELEKTROANLAGEN KLIMAANLAGEN RÜMMELE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTROANLAGEN KLIMAANLAGEN RÜMMELE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  5. S&B GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία S&B GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ELEKTRO-LAUXMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO-LAUXMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. OTT-TECHNISCHE DIENSTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTT-TECHNISCHE DIENSTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

  3. LAGRANGE TWM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAGRANGE TWM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.