• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεθνεις μεταφορες

Αποτελέσματα για

Διεθνεις μεταφορες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. INTERNATIONAL LOGISTIC MANAGEMENT (ILM-UG)

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERNATIONAL LOGISTIC MANAGEMENT (ILM-UG), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορές δεμάτων. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  2. OEST GMBH & CO. MASCHINENBAU KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OEST GMBH & CO. MASCHINENBAU KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Γραφείο - αναλώσιμα, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Γραφείο - αναλώσιμα, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  3. L-MOBILE SOLUTIONS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία L-MOBILE SOLUTIONS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Sulzbach, Γερμανία.

  4. CONCEITO GMBH LOGISTIKBERATUNG UND IT-PROJEKTMANAGEMENT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONCEITO GMBH LOGISTIKBERATUNG UND IT-PROJEKTMANAGEMENT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  5. HERRMANN & MILLOT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERRMANN & MILLOT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KOLB GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOLB GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.

  2. DIREKT-KURIER ZUSTELL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIREKT-KURIER ZUSTELL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. CONTACON

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTACON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Πληροφορική - λογισμικά, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Πληροφορική - λογισμικά, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε Zell Unter Aichelberg, Γερμανία.

  4. BRASCHMOVE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRASCHMOVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Διεθνείς μετακομίσεις, Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Διεθνείς μετακομίσεις, και Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  5. FROSS TRANSPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FROSS TRANSPORT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  1. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  2. AERO-LIFT VAKUUMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH, που ιδρύθηκε το 1992 με έδρα παραγωγής στο Geislingen-Binsdorf, Zollernalbkreis δραστηριοποιείται στην τεχνολογία της ανύψωσης με κενό αέρος και των μεταφορών. Στα νοτιοδυτικά της Γερμανίας, ανάμεσα στον Μέλανα Δρυμό και τον σουαβικό Ιούρα χρησιμοποιούνται με συνέπεια οι πρώτες ύλες που οδηγούν στην επιτυχία. Το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μας και η αρμονική ατμόσφαιρα αντικατοπτρίζονται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Το μεγάλο εύρος εφαρμογών τους απαιτεί καινοτόμες ιδέες και ευελιξία. Ο επιτυχημένος συνδυασμός συνεργατών με κίνητρο και εξειδικευμένες ικανότητες, καθώς και το ζωηρό ομαδικό πνεύμα επιτρέπουν στην εταιρεία να μετεξελίσσεται συνεχώς. Ο διεθνής προσανατολισμός, τα σύγχρονα προγράμματα μετεκπαίδευσης εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά και το καλό κλίμα δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη βελτιστοποίηση της αξίας των προϊόντων μας για τους πελάτες. Βαθιά ριζωμένη στην εταιρική φιλοσοφία, εκτός από την περιβαλλοντική συνείδηση, είναι και η βασική αρχή "citius, fortius, altius" σε σχέση με τον πελάτη.

  1. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  2. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  3. INTERUNI SPEDITIONS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERUNI SPEDITIONS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς μετακομίσεις, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς μετακομίσεις, και Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. BA-MAS MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BA-MAS MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Οδικές μεταφορές, Διεθνείς μετακομίσεις, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Οδικές μεταφορές, Διεθνείς μετακομίσεις, και Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει έδρα σε Laichingen, Γερμανία.