• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαχωριστικά τοιχώματα- χωρίσματα

Αποτελέσματα για

Διαχωριστικά τοιχώματα- χωρίσματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η MDS Raumsysteme είναι ένας καινοτομικός κατασκευαστής ευέλικτων συστημάτων χώρων και διαχωριστικών τοιχωμάτων επαγγελματικής χρήσης προς πώληση, ενοικίαση ή Leasing. Στο εργοστάσιό μας στο Engen-Welschingen παράγουμε γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες άριστης ποιότητας. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής, αλλά και επαγγελματικός συνεργάτης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη σωστή συναρμολόγηση. Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν στις δικές σας εγκαταστάσεις και σας υποβάλλουν συγκεκριμένη προσφορά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ο Dirk Solbach και η ομάδα MDS-Team. Ορισμένα από τα προϊόντα μας: Γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες, αποστειρωμένοι θάλαμοι, καθαροί θάλαμοι, βιομηχανικά διαχωριστικά τοιχώματα, χώροι μετρήσεων, διαχωριστικά τοιχώματα αποθήκης

  2. CLEAN-TEK REINRAUMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLEAN-TEK REINRAUMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  3. MAX Q HOLZMARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX Q HOLZMARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Lahr/schwarzwald, Γερμανία.

  4. ROBERT BRAUN RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT BRAUN RAUMSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Gemmrigheim, Γερμανία.

  5. ZEEB INNENAUSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZEEB INNENAUSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FECOR INNENAUSBAUSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FECOR INNENAUSBAUSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. OPHELIS PFALZMÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPHELIS PFALZMÖBEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Bad Schönborn, Γερμανία.

  3. STRÄHLE RAUM - SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRÄHLE RAUM - SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. WERNER STRÄHLE GMBH & CO. VERWALTUNGS KG

    Γερμανία

  5. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαχωριστικά τοιχώματα- χωρίσματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις