• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διακοσμητικα ειδη παρτι

Αποτελέσματα για

Διακοσμητικα ειδη παρτι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  2. TABLEDOTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία TABLEDOTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα εσωτερικων χωρων, και διακοσμητικα ειδη. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. WILHELM HESS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM HESS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  4. LIVINGAPART PAMELA HERMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIVINGAPART PAMELA HERMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Wäschenbeuren, Γερμανία.

  5. OH TANNEBAUM KUNSTTANNEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OH TANNEBAUM KUNSTTANNEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLOSSOM BM DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLOSSOM BM DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  2. FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  3. DR. RICHARD FEGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. RICHARD FEGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Είδη χειροτεχνίας, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Είδη χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.