• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γραναζια

Αποτελέσματα για

Γραναζια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  2. EISELE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EISELE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανάζια. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  3. PRANTNER INDUSTRIEVERTRETUNG PETER PRANTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRANTNER INDUSTRIEVERTRETUNG PETER PRANTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανάζια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  5. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της Franz Morat GmbH το 1912, μετεξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία γραναζιών και μηχανισμών μετάδοσης κίνησης από την έδρα μας στο Eisenbach. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Πολωνία, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, η Framo Morat είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος κατασκευαστής προϊόντων μετάδοσης κίνησης υψηλής ποιότητας για πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η βασική εξειδίκευση της Framo Morat είναι η τεχνολογία γραναζιών. Όλες οι τεχνολογίες κατασκευής οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα πραγματοποιούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των σετ ατέρμονων κοχλιών, η Framo Morat συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παρόχους της Ευρώπης. Η Framo Morat θεωρεί τον εαυτό της μια συμβουλευτική εταιρεία, που συνδυάζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή με τις υπηρεσίες ενός μηχανολογικού γραφείου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, η Framo Morat είναι ο ιδανικός συνεργάτης από τον καθορισμό των προδιαγραφών του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης που σκεφτήκατε, ως την ανάπτυξη και κατασκευή του, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, τη δοκιμή, τη συναρμολόγηση και την παραγωγή του.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  2. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

  3. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  4. MÄDLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÄDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, Βέργες με σπείρωμα, Γρανάζια οδοντωτού ιμάντα, οδοντωτες ραβδοι, δακτυλιοι, κωνικα γραναζια, Συμπλέκτες, οδοντωτοι ιμαντες, και κεφαλες με αρθρωσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. SP-INDUSTRIEPRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SP-INDUSTRIEPRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες με γρανάζια. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  1. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, αντλιες με γραναζια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, και Προσαρτήματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  2. WELTER ZAHNRAD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELTER ZAHNRAD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κωνικα γραναζια, κυλινδρικα γραναζια, και μειωτηρες με ατερμονα κοχλια. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  1. KOWNATZKI PREMIUM GEARS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOWNATZKI PREMIUM GEARS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανα μεταδοσης κινησης, γραναζια για συστηματα μεταδοσης κινησης, και Τροχοί ατέρμονα κοχλία για την κατασκευή μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Wehr, Γερμανία.

  2. VARIOPUMPS PUMPENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VARIOPUMPS PUMPENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες με γρανάζια, και Αντλίες με γρανάζια. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  3. FRITZ GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδοντωτοι ιμαντες, και γραναζια - οδοντωτα στοιχεια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. WITTENSTEIN BASTIAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WITTENSTEIN BASTIAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες με γρανάζια, και Αντλίες με γρανάζια. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. JOSEF UND ULRICH KÄSTLE, KRAWATTENFABRIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF UND ULRICH KÄSTLE, KRAWATTENFABRIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Αξεσουάρ ένδυσης, Γραβάτες, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Αξεσουάρ ένδυσης, και Γραβάτες. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.