• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βοοειδη

Αποτελέσματα για

Βοοειδη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  2. BIOBIHLMAIER -BIOLAND METZGEREI + BACKWAREN-

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOBIHLMAIER -BIOLAND METZGEREI + BACKWAREN-, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Βοοειδή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Χοιρινό κρέας, Ψάρια, Βοοειδή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  3. PROSEPRO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROSEPRO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Βοοειδή, Χοίροι, Πληροφορική - λογισμικά, Φρούτα, Βοοειδή, Χοίροι, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Mönsheim, Γερμανία.

  4. FAISS-TEXTIL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAISS-TEXTIL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Χοίροι, Βοοειδή, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Χοίροι, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RAHMER MÜHLE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAHMER MÜHLE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Βοοειδή, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. AGRARHANDEL MÜLLER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGRARHANDEL MÜLLER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Dietingen, Γερμανία.

  3. OBERBADISCHE FILZFABRIK HILZINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBERBADISCHE FILZFABRIK HILZINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Βοοειδή, Χοίροι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Βοοειδή, Χοίροι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Hilzingen, Γερμανία.

  4. SORG + BECK GMBH FLEISCH- UND WURSTWAREN

    Γερμανία

  5. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.