• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  2. KODI KONFEKTIONIERUNGS- UND INDUSTRIEMASCHINEN- SERVICE GMBH

    Γερμανία

  3. M. KRAUTH & CO. GMBH

    Γερμανία

  4. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Neuenburg/zienken, Γερμανία.

  5. NORDEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORDEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KH MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KH MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  2. PREMEX REACTOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PREMEX REACTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  3. MB BÄUERLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MB BÄUERLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  4. VMS-MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VMS-MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Obersontheim, Γερμανία.

  5. ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS SIEBLER VERPACKUNGSMASCHINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  1. CUTTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CUTTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nellingen, Γερμανία.

  2. DELTA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DELTA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Großbottwar, Γερμανία.

  1. STAUDT VERSCHLIESSANLAGEN INH. HEIDRUN STAUDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAUDT VERSCHLIESSANLAGEN INH. HEIDRUN STAUDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. COLLECTION PATRICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία COLLECTION PATRICE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. EME ENGLER MASCHINEN- UND ERSATZTEILHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία EME ENGLER MASCHINEN- UND ERSATZTEILHANDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις

Kατηγορια